Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου στο Κέντρο Υγείας της πόλης

Περιοδεία στο Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Αμαρουσίου πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου την Τετάρτη 20/9 με επικεφαλής τον Νίκο Μπουντούρογλου, ιατρό ακτινοθεραπευτή – ογκολόγο και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Βορείου τομέα Αθηνών, και τον Νίκο Ξουράφη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου.

Οι υποψήφιοι συζήτησαν με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΥ με βασικό αυτό της υποστελέχωσης και της χαμηλής

χρηματοδότησης σε σχέση με τις ανάγκες που καλείται να καλύψει για το σύνολο των δημοτών του Αμαρουσίου και των γύρω περιοχών. Ανέδειξαν τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής και των άλλων παρατάξεων που ουσιαστικά υποκλίνονται στην λογική του ότι τα έργα που επιλέγονται είναι αυτά που αποφέρουν κέρδος για κάποιους και όχι αυτά που έχει ανάγκη ο λαός της περιοχής.

Αναδείχθηκε η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας και η διεκδίκηση για την άμεση στελέχωση των δομών υγείας της περιοχής με όλες τις ειδικότητες και το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό, να διεκδικήσει ο λαός υγεία και φάρμακο κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα για να θησαυρίζουν οι λίγοι.

Παράλληλα υπενθύμισαν τις πολλές παρεμβάσεις που έχει κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση για αυτό το θέμα και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για πλήρη κάλυψη των αναγκών των δημοτών στην πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη.

The post Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου στο Κέντρο Υγείας της πόλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιοδεία, Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου, Κέντρο Υγείας,periodeia, laikis syspeirosis amarousiou, kentro ygeias