Πολύ θέατρο και μουσική στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Σύγχρονο θέατρο, αρχαία τραγωδία, έντεχνη και συμφωνική μουσική κυριαρχούν τις επόμενες μέρες στο Φεστιβάλ Ρεματιάς του Δήμου Χαλανδρίου.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται το αγαπημένο έργο των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη, «Δεσποινίς Διευθυντής», σε μια σύγχρονη ματιά από τον Πολιτιστικό και Επιστημονικό Σύλλογο «Αργώ».Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου έρχεται για ακόμη μια φορά η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» του Σέρχιο Μπλάνκο μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
Πρωταγωνιστούν οι Θάνος Λέκκας και Δημήτρης Καπουράνης.Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο θέατρο της Ρεματιάς ανεβαίνουν «Οι Ικέτιδες» του Αισχύλου. Ερμηνεύουν οι: Λυδία Κονιόρδου, Λουκία Μιχαλοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Άκης Σακελλαρίου, Γιάννης Τσορτέκης κ.α. Σκηνοθετεί η Μαριάννα Κάλμπαρη.Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ανεβαίνει το έργο του Καρλ Τζένκινς «Stabat Mater», με σολίστ τις σπουδαίες Σαββίνα Γιαννάτου και Αγγελική Καθάριου μαζί με το Ορχηστρικό Σύνολο από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ο τραγουδοποιός Γιάννης Χαλκιαδάκης, καλεί σε ένα ακουστικό «Φθινοπωρινό Συμπόσιο» μαζί με τους μουσικούς συντρόφους του και την ερμηνεύτρια Θέλμα Καραγιάννη.

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024 συνεχίζεται έως τις 28 Σεπτεμβρίου, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες και 48 παραστάσεις, οι 40 εκ των οποίων ήταν με ελεύθερη είσοδο.

Οι θεατές χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com, ενώ το Φεστιβάλ με χαρά δέχεται και φέτος εισφορές σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Χαλανδρίου.

The post Πολύ θέατρο και μουσική στο Φεστιβάλ Ρεματιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολύ, Φεστιβάλ Ρεματιάς,poly, festival rematias