Προσφορές υγείας για τους κατόχους Κάρτας Κατοίκου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ανανεωμένη και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας παρέχεται η Κάρτα Κατοίκου από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήδη στο πρόγραμμα συμμετέχουν διαγνωστικά κέντρα, θεραπευτήρια, και πολυϊατρεία, παρέχοντας εκπτώσεις και προσφορές για τους κατόχους της Κάρτας Κατοίκου, ενώ σύντομα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και εμπορικά

καταστήματα της πόλης.

Τα διαγνωστικά κέντρα και θεραπευτήρια που συμμετέχουν είναι: Affidea, BioAdvance Lab, Βιοιατρική, Euromedica, Metropolitan General και τα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG, Μικροανάλυση Ιατρική Αθηνών, Μικροβιολογικό Διαγνωστικό Ιατρείο Λιάκου Μαργώνη, Πολυιατρείο PREMEDICARE. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ τις προσφορές.

Ειδικά για τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024, το πολυϊατρείο PREMEDICARE, από τις 08:00 έως τις 20:00, προσφέρει δωρεάν ιατρικό έλεγχο σε όλους τους κατόχους της Κάρτας Κατοίκου του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τις παρακάτω δωρεάν ιατρικές πράξεις: Μέτρηση σακχάρου αίματος, μέτρηση οξυγόνου αίματος, μέτρηση αρτηριακής πιέσεως και θερμομέτρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο υποκατάστημα του PREMEDΙCARE στην οδό Δημητρίου Γούναρη 38Α, 4ος όροφος, κτίριο ΕΟΠΥΥ (πρώην κτίριο εφορίας Αγ. Παρασκευής), για να εξυπηρετηθούν. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6018 868.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, δήλωσε σχετικά: «Με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής πετύχαμε τη σύναψη νέων συμβάσεων όχι με ένα, όπως ήταν στο παρελθόν, αλλά 8 διαγνωστικά κέντρα και ιατρικούς ομίλους, μέσω των οποίων παρέχονται νέες, αναβαθμισμένες και εμπλουτισμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους κατοίκους. Με το ίδιο σκεπτικό επαναξιολογούμε και τη συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις της πόλης, καθώς μέχρι τώρα παρέχονταν στους κατοίκους προνόμια στα χαρτιά και όχι επί της ουσίας. Στόχος μας να πάμε σε μία νέα συμφωνία που θα είναι ουσιαστικά προς όφελος των καταναλωτών της πόλης μας, ενώ στον σχεδιασμό μας είναι η ψηφιοποίηση της Κάρτας Κατοίκου, για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Κατοίκου από τη Φωτεινή Θεοδώρου στο γραφείο Κάρτας Κατοίκου, στον 2ο όροφο του δημαρχείου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας τους. Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00 (χωρίς ραντεβού). Τηλ. επικοινωνίας: 213 2004 539.

The post Προσφορές υγείας για τους κατόχους Κάρτας Κατοίκου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα