Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας η δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας στον Περισσό, για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, βρέθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

«Ως δημοτική αρχή στηρίζουμε κάθε συλλογική προσπάθεια ενός σωματείου με σπουδαίο κοινωνικό έργο και σημαντική προσφορά στους συνανθρώπους μας τόσο της πόλης μας, όσο ευρύτερα του Βόρειου Τομέα

της Αττικής» αναφέρει, στη σχετική ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου και προσθέτει: «Οι συνάνθρωποί μας έχουν την ανάγκη τόσο ενημερωτικών ημερίδων για την πρόληψη του καρκίνου, όσο και δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, ειδικότερα όμως οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ο Δήμος μας υλοποιεί διάφορες δράσεις προκειμένου να θεμελιώσει πολιτικές πρόληψης στον τομέα της υγείας και να βελτιώσει γενικότερα την υγεία των συμπολιτών μας. Προς την κατεύθυνση αυτή συνεργαζόμαστε και με το Παράρτημα και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Καλή χρονιά με υγεία και ανιδιοτελή προσφορά!».

The post Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας η δήμαρχος Νέας Ιωνίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα