Τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριές τους βράβευσαν τα Μελίσσια

Τους αριστούχους μαθητές βράβευσαν τα Μελίσσια, με τα βραβεία που θέσπισαν και χρηματοδοτούν ο Δημήτρης και η Μιράντα Τομπουλίδη.

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά αναφέρει σχετικώς με την εκδήλωση:

«Όπως κάθε χρόνο, από το 1994, έτσι και φέτος βραβεύσαμε τους αριστούχους της πόλης μας, με τα βραβεία που θέσπισαν και χρηματοδοτούν από την έναρξη του θεσμού, ο Δημήτρης Τομπουλίδης πρώην δήμαρχος Μελισσίων, που υπηρέτησε και ως πρόεδρος στην Ένωση Ποντίων του Δήμου και η σύζυγός του Μιράντα, με τα έσοδα από παραχώρηση ιδιοκτησιών στην Ένωση.

Ευχαριστούμε τον πρώην δήμαρχο και

την οικογένειά του γι’ αυτή την παραδειγματική πρωτοβουλία του. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας που αρίστευσαν για τo σχολικό έτος 2021·22. Με το παράδειγμά τους μας δείχνουν ότι η επιθυμία για αριστεία και προσωπική αρετή αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας!

Τέλος να συγχαρώ και με αυτή την ευκαιρία, για μία ακόμη φορά, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων Αττικής. Κρατούν άσβεστο το μεγαλείο της ποντιακής ψυχής, συνεχίζουν να ευημερούν και να προκόβουν, διατηρώντας ζωντανή και ενεργή την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Πόντου, που συνεχίζουν με την ίδια θέρμη να μεταλαμπαδεύουν και στις νεότερες γενιές. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και χαρές! Πάντα επιτυχίες!».

The post Τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριές τους βράβευσαν τα Μελίσσια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα