Τσαλιγοπούλου στις 8/9 και Κανά στις 9/9 στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Δύο σπουδαίες συναυλίες φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης: την Παρασκευή 8/9 Ελένη Τσαλιγοπούλου και το Σάββατο 9/9 Μελίνα Κανά. Και οι δύο συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 9 το βράδυ, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, ενώ η είσοδος θα γίνει με εισιτήριο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ύστερα από μία πορεία που μετρά πια 30 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, επιλέγει φέτος να παρουσιάσει
τις πιο ξεχωριστές στιγμές της σε μία συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει κινηθεί σχεδόν σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας, καταγράφοντας πολύ μεγάλες προσωπικές επιτυχίες, τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους, αλλά και αλησμόνητες συναυλιακές στιγμές. Η τέχνη, η γνώση, το ταλέντο και το πάθος της Ελένης Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας, καθώς και η ευρηματικότητα και η δεξιοτεχνία των εξαιρετικών μουσικών που τη συνοδεύουν και συν-δημιουργούν μαζί της επί σκηνής, υπόσχονται μία μοναδική συναυλία, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο.Η Μελίνα Κανά, πιο ανανεωμένη από ποτέ και με γεμάτες τις αποσκευές της τραγούδια – σταθμούς από τις συνεργασίες της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας της, παρέα με κλασικά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου. Μαζί της ο Αλέξανδρος Δάικος, ένας τραγουδοποιός της νέας γενιάς, ο οποίος έχει κάνει ήδη αίσθηση κι έχει αγαπηθεί από το κοινό.

The post Τσαλιγοπούλου στις 8/9 και Κανά στις 9/9 στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσαλιγοπούλου, Κανά, Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου,tsaligopoulou, kana, festival rematias chalandriou