Ο Μπολσονάρο έκανε την Βραζιλία έναν πανδημικό παρία

Μπορούν οι τοπικοί ηγέτες να αποκαταστήσουν το κύρος της χώρας για ηγεσία στην υγεία; 09/07/2020 Catherine Osborn Περίληψη:

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro, υποδέχθηκε την πανδημία προσπαθώντας να αφοπλίσει το SUS, να διαδώσει παραπληροφόρηση για τον ιό, και να υπονομεύσει την διεθνή συνεργασία στον τομέα της υγείας. Ως αποτέλεσμα, η Βραζιλία είναι πλέον παγκόσμιο επίκεντρο του κορωνοϊού, με περισσότερους από 61.000 νεκρούς.

Η βορειοανατολική πολιτεία Piauí της Βραζιλίας ανταποκρίθηκε στον νέο κορωνοϊό με μια εξαιρετικά αποτελεσματική επιχείρηση. Σε περισσότερες

από 190 πόλεις, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ενεργή αναζήτηση» (“Active Search”) της Piauí χρησιμοποιούν μια εφαρμογή (app) και τηλεφωνικές κλήσεις για την παρακολούθηση των συμπτωμάτων ύποπτων κρουσμάτων και επιβεβαιωμένων ασθενών με COVID-19 στα σπίτια τους και στην συνέχεια πραγματοποιούν κατ’ οίκον επισκέψεις για να μετρήσουν τα επίπεδα οξυγόνου [στο αίμα] και να ελέγξουν τα μέλη της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπολσονάρο, Βραζιλία,bolsonaro, vrazilia