Ο Δραμάς Δωρόθεος έβαλε γκολ

13:32 30/6/2024 - Πηγή: dogma

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου, έλαβε χώρα στην Δράμα η ξεχωριστή πρωτοβουλία της Ενορίας του Αγίου Χρυσοστόμου, συγκεκριμένα η καινοτόμος δράση του «Κοινωνικού Αθλητισμού», με δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου σε παιδιά 8-15 ετών, σε συνεργασία με την σχολή ποδοσφαίρου «KASDO», Αντώνης Κασδοβασίλης, στο πλαίσιο αλληλοστήριξης της τοπικής κοινωνίας και με στόχο την

ευκολότερη πρόσβαση στην αθλητική ενασχόληση.

Υπεύθυνος του προγράμματος για άλλη μια χρονιά ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Εθνικής Ελλάδος κ. Αντώνης Κασδοβασίλης, ο οποίος με πολύ μεράκι και γενναιόδωρη διάθεση μετάγγισε επί μία εβδομάδα τις ποδοσφαιρικές γνώσεις και την πλούσια προπονητική του εμπειρία στους φερέλπιδες αυριανούς ποδοσφαιριστές των ελληνικών γηπέδων και της Εθνικής μας ομάδας, δίδοντάς τους ταυτοχρόνως μαθήματα σωστής αγωνιστικής αλλά και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς, το απαραίτητο ευ αγωνίζεσθαι όχι μόνο για τους αγωνιστικούς χώρους αλλά και για τον ίδιο τον στίβο της ζωής.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου έπεσε η αυλαία της εφετινής δράσεως με μία σεμνή και ιεροπρεπή τελετή, με την ευλογητική παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε με ιδιαίτερη αγάπη την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε όλους τους παρισταμένους, ενώ εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, τις οποίες ξεδίπλωσε στο χορτάρι μαζί με τον Ιερατικώς Προιστάμενο του Ι. Ν. Αγίου Εθνοιερομάρτυρος Χρυσοστόμου, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμο Βλατίτση.

Η τελετή λήξεως περιελάμβανε επίσης την διεξαγωγή διαγωνισμών ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων και στους νικητές δόθηκαν ως βραβεία μπάλες ποδοσφαίρου και φανέλες γνωστών Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.

Συγκινητική υπήρξε και η στιγμή της μνημονεύσεως του ονόματος και της προσφοράς του δραμινού ευεργέτη κ. Κώστα Αποστολίδη, ο οποίος αγκάλιασε εμπράκτως και στήριξε πολλαπλώς την κοινωνική αυτή δράση και ο οποίος προσφάτως εκοιμήθη αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνον. Η εφετινή 9η διεξαγωγή του «Κοινωνικού Αθλητισμού» αφιερώθηκε οφειλετικώς και τιμητικώς από τους διοργανωτές στην μνήμη του αξιολογώτατου αυτού ανδρός.

The post Ο Δραμάς Δωρόθεος έβαλε γκολ appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα