4 σακάκια από τα Massimo Dutti για να βγάλετε όλο τον χειμώνα -Κομψά και σοφιστικέ

10:44 22/10/2024 - Πηγή: Bovary

Ανακαλύψτε τέσσερα σακάκια από τη συλλογή των Massimo Dutti, τα οποία θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σας και υπόσχονται στιλάτες εμφανίσεις κάθε ώρα της ημέρας.

Τα σακάκια είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της φθινοπωρινής μόδας. Πρώτα ως πανωφόρια και μετά ως δεύτερο layer κάτω από τα ζεστά παλτό, δίνουν στιλ και edge στην κάθε εμφάνιση και δεν φεύγουν ποτέ από την fashion επικαιρότητα.

Το

σακάκι είναι ο αλάνθαστος τρόπος να υιοθετήσετε ένα διακριτικά ανδρόγυνο look όλο τον χρόνο, αφού στην αγορά θα βρείτε αμέτρητες επιλογές.

Παρακάτω, ξεχωρίσαμε 4 σακάκια από τη συλλογή των Massimo Dutti, τα οποία είναι ό,τι πρέπει για την εποχή και θα τα φορέσετε από τώρα και όλο τον χειμώνα.

4 σακάκια από τη συλλογή των Massimo Dutti

Λίγα κομμάτια είναι τόσο κλασικά σε μία γκαρνταρόμπα όσο το μαύρο σακάκι, και αν κάτι μας λέει η φετινή μόδα είναι να μην το αντιμετωπίζουμε αυστηρά σαν βραδινό κομμάτι, αλλά να το εντάσσουμε σε στιλάτα day looks. Για παράδειγμα, το πρωί μπορείτε να το φορέσετε με λευκό t-shirt, σκούρο τζιν και loafers, ενώ το βράδυ πάνω από το μαύρο φόρεμά σας, με ψηλοτάκουνα.

Βρείτε το εδώ.

Εμπιστευτείτε τη γοητεία του γκρι, επενδύοντας σε ένα σακάκι. Θα το φορέσετε με το τζιν σας και ένα λεπτό πλεκτό, με πουκάμισο και πουλόβερ, με ένα ζεστό μίνι φόρεμα και loafers ενώ για βράδυ μπορείτε να το συνδυάσετε με μίντι φούστα ή υφασμάτινο παντελόνι και tank top. Θα το λατρέψετε και θα γίνει το πρώτο πράγμα που θα πιάνετε όταν ανοίγετε την ντουλάπα σας.

Βρείτε το εδώ.

Σήμερα, στο πλαίσιο της ήσυχης πολυτέλειας που κυριαρχεί στις τάσεις, το pinstripe επανέρχεται δυναμικά, σε μια updated βερσιόν που μοιάζει επίκαιρη και ultra stylish. Οι γυναίκες της μόδας που αγαπούν τα pinstripes και τα έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο δυνατά trends του φετινού φθινοπώρου, οπότε υιοθετήστε κι εσείς την τάση με ένα κομψό blazer.

Βρείτε το εδώ.

Τα cropped σακάκια έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι και δείχνουν πιο κομψά και πιο ντελικάτα. Θα το συνδυάσετε με μαύρα ψηλόμεσα flared κολάν, με υφασμάτινο παντελόνι γραφείου αλλά και με το τζιν σας, ενώ είναι εξίσου κατάλληλο για μια βραδινή έξοδο, φορεμένο με μια μίντι φούστα ή φόρεμα και ψηλοτάκουνα.

Βρείτε το εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα