Τα ανδρικά παντελόνια που κατακτούν το φθινόπωρο: Πώς να τα φορέσετε με στιλ

12:28 23/10/2024 - Πηγή: Bovary

Τα παντελόνια αποτελούν έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, όχι μόνο γιατί τα συμπεριλαμβάνουν σε κάθε συλλογή τους οι απανταχού σχεδιαστές, αλλά και λόγω της εξαιρετικής δημοφιλίας τους στο street style.

Οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο εμπιστεύονται το παντελόνι για τις δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ μια από τις πρώτες που το ανέδειξε σε σύμβολο στιλ ήταν η μοναδική Κάθριν Χέμπορν.

Αν κοιτάξει κανείς την παρακάτω φωτογραφία της Κάθριν Χέπμπορν θα συνειδητοποιήσει ότι, δεκαετίες αργότερα μοιάζει

απίστευτα επίκαιρα και μπορεί να εμπνεύσει τις fashionistas κάθε ηλικίας.

Η εμβληματική σταρ από μικρή ήταν αγοροκόριτσο. Οι δικοί της μάλιστα την φώναζαν Τζίμι, και εκείνη πάντα φορούσε παντελόνια, που αργότερα τα έκανε μόδα, παρόλο που τότε οι γυναίκες δεν τολμούσαν να φορέσουν δημόσια ένα ρούχα που θεωρούνταν καθαρά ανδρικό!

Η Κάθριν Χέμπορν ένιωθε άνετα φορώντας παντελόνι και ήξερε ότι αυτό δεν θα την έκανε να δείχνει λιγότερο θηλυκή, αλλά το γεγονός ότι φορούσε ό,τι ήθελε την έκανε να δείχνει πιο δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Fast forward στο 2024, τρεις γυναίκες που πάντα μας εμπνέουν με το στιλ τους, εμφανίζονται συχνά φορώντας παντελόνι και χαρίζουν ιδέες για κομψούς συνδυασμούς που το απογειώνουν.

Πώς συνδυάζουν το παντελόνι 3 fashion icons:

Η Κέιτι Χολμς ίσως να θυμίζει λίγο την Κάθριν Χέμπορν, αφού νιώθει άνετα φορώντας overseized ρούχα, δείχνοντας πάντα chic. Το υφασμάτινο παντελόνι είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας της, το οποιό φορά συχνά, τόσο στην καθημερινότητά της όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της.

Τι κρατάμε: Φορέστε το παντελόνι σας με πολύ θηλυκά αξεσουάρ, όπως μυτερές γόβες ή μια βραδινή τσάντα σε εντυπωσιακό χρώμα.

Η Σιένα Μίλερ μας εμπνέει πάντα με το στιλ της, ενώ θεωρείται μια από τις σταρ που έκαναν τάση το boho, αφού συχνά τη βλέπουμε με άνετα κομμάτια που παραπέμπουν σε αυτό το χαλαρό και άνετο ντύσιμο αλά ‘70s. Μόνο αυτή μπορούσε να το πετύχει τόσο άψογα! Η ίδια επιλέγει συχνά να φορέσει παντελόνι στις δημόσιες εμφανίσεις της, συνήθως σε wide-leg γραμμή, ενώ τολμά να δοκιμάσει και άλλες αποχρώσεις πέρα από τις κλασικές.

Τι κρατάμε: Επιλέξτε ένα πολύ ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα που κολακεύει τα πόδια και συνδυάστε το με ένα ιδιαίτερο τοπ που θα κάνει statement.

Τέλος, η Κένταλ Τζένερ επίσης έχει αδυναμία στα παντελόνια και πάντα τα φορά με πρωτότυπο και δροσερό τρόπο. Το μοντέλο έχει κάνει το παντελόνι το σήμα κατατεθέν της. Συνήθως επιλέγει σχέδια σε μαύρο ή navy blue χρώμα και τα συνδυάζει με ένα εκλεπτυσμένο και μίνιμαλ στιλ.

Τι κρατάμε: Το υφασμάτινο παντελόνι ταιριάζει τέλεια με ανδρόγυνα παπούτσια και ένα πολύ θηλυκό τοπ.

3 παντελόνια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλο τον χειμώνα:

Στο COS θα βρείτε το παντελόνι που θα προσθέσετε στην capsule γκαρνταρόμπα του χειμώνα και θα κρατήσετε για χρόνια. Βρείτε το εδώ.

Αν ψάχνετε για ένα παντελόνι που δεν θα αποχωριστείτε όλο τον χειμώνα, το παρακάτω από τη συλλογή των Η&Μ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να το φοράτε 24 ώρες το 24ωρο! Βρείτε το εδώ.

Το παρακάτω ροζ παντελόνι από τη συλλογή του οίκου Etro θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των office looks σας. Συνδυάστε το με μπαλαρίνες ή loafers! Βρείτε το εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα