«42 εντολές άρσης απορρήτου κάθε 24ωρο»! Βόμβες Μαντζουράνη για υποκλοπές και εθνικά θέματα

«Βόμβες» από τον Γιάννη Μαντζουράνη, διακεκριμένο νομικό και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, για τις υποκλοπές:

•13.751 εντολές άρσης απορρήτου το 2021!

•42 περίπου εντολές άρσης απορρήτου κάθε 24 ωρο!

Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν ότι υπάρχει «τεχνική υποδομή» που δεν μπορεί παρά να στηρίζεται στις «νέες τεχνολογίες υποκλοπών».

Ο κ.Μαντζουράνης υποστηρίζει ότι δεν αρκούν οι έρευνες της δικαιοσύνης. «Πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή και νομίζω ότι όλα τα κόμματα, ακόμη και η ΝΔ δεν θα πουν όχι σε αυτή την

πρόταση», λέει ο κ. Μαντζουράνης.

Ο κ. Μαντζουράνης μιλά για τα ελληνοτουρκικά, σημαίνοντας συναγερμό και ζητώντας προετοιμασία της ελληνικής κοινής γνώμης. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οποιοσδήποτε μπορεί να έχει συζητήσει ή να σκέφτεται να συζητήσει με την Τουρκία με βάση την ατζέντα της Άγκυρας, γιατί «μόνο ένας προδότης θα μπορούσε να κάνει τέτοιες συζητήσεις».

Κλείνοντας ο κ. Μαντζουράνης επισημαίνει πως «όταν μιλάμε για την Ελλάδα δεν πρέπει να λέμε η χώρα μας, αλλά η πατρίδα μας. Δεν είμαι εθνικιστής, είμαι πατριώτης και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «42 εντολές άρσης απορρήτου κάθε 24ωρο»! Βόμβες Μαντζουράνη για υποκλοπές και εθνικά θέματα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα