«Δεν γνωρίζαμε τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος! Και ποιον είχαν ενημερώσει;

Ούτε ο πρωθυπουργός ,ούτε οι συνεργάτες του γνώριζαν τη μελέτη των Τσιόδρα-Λύτρα υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Και τότε ποιον ενημέρωσαν οι επιστήμονες, αφού κατά τον κ.Λύτρα υπήρξε ενημέρωση!

Στην ίδια δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να υποβαθμίσει τα συμπεράσματα της μελέτης υποστηρίζοντας ότι «επαναλαμβάνει γνωστές διαπιστώσεις για την αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ».

Τι ακτιβώς είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας:

«Πρώτον, η επιστημονική μελέτη δεν

ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού και δεν έχει παραδοθεί σε κανένα συνεργάτη του πριν από την δημοσιοποίηση της. Δεύτερον, η εν λόγω μελέτη επαναλαμβάνει γνωστές διαπιστώσεις για την αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ, αλλά και αδυναμίες σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας. Τρίτον, η διασωλήνωση ασθενών εκτός ΜΕΘ γίνεται από ανάγκη έως ότου εισέλθουν στις ΜΕΘ και προφανώς η διασωλήνωση εντός ΜΕΘ έχει καλύτερη αντιμετώπιση και τέταρτον, ο κ. Τσίπρας σκόπιμα και με τρόπο χυδαίο ευτελίζει την επιστημονική έρευνα και επικεντρώνεται στις ΜΕΘ, όταν η κοινωνία γνωρίζει πόσες ΜΕΘ παρέδωσε ο κ. Τσίπρας και τι έχει πετύχει έκτοτε ο κ. Μητσοτάκης. «Χρειαζόμαστε ενότητα και προσήλωση στην αντιμετώπιση της πανδημίας, από αυτήν μας την κατεύθυνση δεν θα παρεκκλίνουμε παρά τις συκοφαντίες και την χυδαιότητες», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Την ενότητα ουδείς την αμφισβητεί. Αλλά ενότητα στο λάθος δεν υπάρχει…

The post «Δεν γνωρίζαμε τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος! Και ποιον είχαν ενημερώσει; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα