Διαρροή. Βρήκαμε τις φωτό του νέου Range Rover πριν παρουσιαστεί

Μινιμαλιστική σχεδίαση για ένα, ως συνήθως, μεγάλο όγκο. Ταυτόχρονα το Range Rover εισάγει νέους κινητήρες και τεχνολογία

Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια αυτή είναι η πρώτη τελείως νέα γενιά του Range Rover

Η σημασία του νέου μοντέλου είναι μεγάλη.

Κι αυτό γιατί ενώ οι πωλήσεις του Defender πάνε πολύ καλά, η οικονομική σταθερότητα της εταιρείας βασίζεται στο Range Rover

και στις πωλήσεις του σε αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα.

Οι φωτό που βλέπετε είναι οι τελικές και διέρρευσαν μία εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίασή του την ερχόμενη εβδομάδα.

Ειδικά το πίσω μέρος είναι πολύ ιδιαίτερο στυλιστικά ενώ το μπροστινό ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα της τρέχουσας γενιάς

Η νέα πλατφόρμα

Το νέο Range Rover βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, αυτή με τον κωδικό ”MLA”, η οποία θα αποτελέσει τη βάση και για άλλα μοντέλα των Land Rover και Jaguar.

Επίσης θα μπορεί να δεχθεί πιο εύκολα και οικονομικά το «μοντουλάρισμα» για προσαρμογή σε άλλα μοντέλα ενώ θα υποστηρίζει και πλήρως ηλεκτρική έκδοση.

Κάτω από το σασί βρίσκεται, μεταξύ άλλων, ένας V8 4,4 λίτρων biturbo από τη BMW. Ο τελευταίος θα αντικαταστήσει το χαρισματικό αλλά αρχαίο μοτέρ με τον κωδικό ”AJ V8”

Η διακλάδωση αναλόγως αγορών

Η εξέλιξη του νέου μοντέλου ακολούθησε δύο κατευθύνσεις απευθυνόμενες σε διαφορετικούς πελάτες από διαφορετικές αγορές.

Σε αγορές που ήδη εφαρμόζουν τα σκληρά μέτρα ρύπων θα χρησιμοποιηθεί κυρίως η υβριδική τεχνολογία. Άλλωστε και στην τρέχουσα γενιά του Range Rover προσφέρεται έκδοση plug-in hybrid.

Αναμένεται το υπάρχον μοτέρ να αναβαθμιστεί και να πλαισιώσει τη γκάμα μαζί με τους νέους εξακύλινδρους βενζίνης και πετρελαίου.

The post Διαρροή. Βρήκαμε τις φωτό του νέου Range Rover πριν παρουσιαστεί appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαρροή, Βρήκαμε, Range Rover,diarroi, vrikame, Range Rover