Εποχές ΥΕΝΕΔ σε ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ!

Στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ έχουν παρεξηγήσει κάποια πράγματα…Βρισκόμαστε στο 2023 κι όχι στο 1967…Η ΥΕΝΕΔ προ πολλού είναι παρελθόν και υπάρχει πλήθος μέσω ενημέρωσης ,η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι υπέρμετρα φιλοκυβερνητική. Συνεπώς το να έχουν την εντύπωση ότι οι δημοσιογράφοι θα κάνουν…τις γλάστρες στα προεκλογικά σόου τους ή ακόμη χειρότερα σε επίσημες συναντήσεις του ΥΕΘΑ

,όπως αυτή με τον Γάλλο ομόλογο του, είναι γελασμένοι.

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογο του και οι δημοσιογράφοι κλήθηκαν για να ακούσουν τις δηλώσεις χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα ερωτήσεων!!! Μάλλον ο κ.Παναγιωτόπουλος δεν ήθελε να δεχτεί ερωτήσεις για το αν έχει εξασφαλιστεί η συντήρηση των νέων φρεγατών ή των Rafale. Ή δεν θα ήθελε να ερωτηθεί για τον αποκλεισμό της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας από τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα.

Επίσης σήμερα ο Α/ΓΕΕΘΑ που ακόμη δεν έχει πει μια λέξη για την υποκλοπή των συνομιλιών του από την ΕΥΠ -επί δύο χρόνια- έκανε ενημέρωση για το έργο του ΓΕΕΘΑ το 2022! Που την έκανε την ενημέρωση; Σε κάποιους επιτελείς. Το έργο δεν αντέχει και σε πολύ κριτική, γι΄ αυτό και μάλλον προτιμήθηκε να μη γίνει η ενημέρωση σε δημοσιογράφους. Οι στρατιωτικοί μπορούν να το κρίνουν και κάποιοι το έχουν κάνει και δημόσια.

Όπως θα έχουν διαπιστώσει και στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ δεν χρειάζεται η φυσική παρουσία των δημοσιογράφων για να γίνει ρεπορτάζ. Επίσης όπως θα κατάλαβαν όσους στρατιωτικούς και να αποστρατεύσουν με την…κατηγορία ότι δίνουν πληροφορίες σε δημοσιογράφους, τίποτα δεν θα καταφέρουν. Το militaire.gr τα τελευταία 3 χόρόνια έχει «εμφανιστεί» στο ΥΠΕΘΑ στο ΓΕΕΘΑ τρεις με τέσσερις φορές. Δεν είναι τυχαία η επιλογή μας και μας έχει βγει και σε καλό.

Που καταλήγουμε; Μπόρα είναι θα περάσει ,όπως έχουν περάσει κι άλλες. Καμία βεβαίως δεν ήταν σαν κι αυτή που ζούμε τα τελευταία 3 χρόνια.

ΥΓ. Η ΕΣΗΕΑ υπάρχει;

The post Εποχές ΥΕΝΕΔ σε ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα