Φωτιά στην Κορινθία: Σβήνοντας τις φλόγες με μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού! 65.000 στρέμματα στάχτη!

Σβήνοντας τη φωτιά με μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού…Οι εικόνες από τη ζωντανή σύνδεση που είχε το πρωί το Mega από περιοχή της Κορινθίας που εξακολουθεί να καίγεται. Οι πυροσβέστες έσπευσαν να ελέγξουν μία από τις πολλές αναζωπυρώσεις της φωτιάς χρησιμοποιώντας μια “εξάδα” εμφιαλωμένων νερών που τα είχαν για προσωπική τους χρήση!

Χθες, υπήρχαν έντονες ανοζωπυρώσεις σε Πευκενέα και Παπαγιαννέικα.  Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Προειδοποίησης και Καταγραφής (Copernicus) η φωτιά με μέτωπο 30χλμ

έκαψε συνολικά 65.180 στρέμματα μια περιοχή γεμάτη με πεύκα..

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 19 Μαΐου 2021, στην περιοχή Σχίνος Λουτρακίου Κορινθίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με πολλές διάσπαρτες ενεργές καύσεις.

Παρόλα αυτά ο εκπρόσωπος του ΠΣ θεωρεί ότι η κατάσταση πλέον βελτιώνεται…

«Συνεχώς βελτιώνεται η εικόνα της πυρκαγιάς. Αναμένουμε ότι και αύριο θα υπάρχουν αναζωπυρώσεις της σε διάφορα σημεία της μεγάλης έκτασής της, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή», αναφέρει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης.

The post Φωτιά στην Κορινθία: Σβήνοντας τις φλόγες με μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού! 65.000 στρέμματα στάχτη! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα