Η ελληνική κυβέρνηση δε μπορεί να κάνει τίποτα για την ακρίβεια, λένε! Άλλες χώρες πως μπορούν;

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το τεράστιο κύμα ακρίβειας που πλήττει τους πολίτες με το επιχείρημα «τι να κάνουμε ,είναι διεθνές το πρόβλημα, δεν φταίει η κυβέρνηση»! 

Ακούμε περί πλούτου που υποτίθεται όλοι μας έχουμε και για να εξηγούμαστε πλούσιος στην Ελλάδα κατά τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θ.Σκυλακάκη είναι και αυτός που διαθέτει αυτοκίνητο! Ακόμη και 1.000 κυβικών 20ετίας και βάλε…

Τι να κάνουνε λοιπόν;

Στην Πολωνία

που δεν έχουν «αριστερή κυβέρνηση» πάντως αποφάσισαν να προχωρήσουν στις παρακάτω περικοπές φόρων για να ανακουφίσουν τους πολίτες τους. 

Όχι άλλα παραμύθια λοιπόν, γιατί έχει παραγίνει το κακό…

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θ.Σκυλακάκης πάντως επιμένει,σχετικά με τη δήλωσή του για τα φτωχά νοικοκυριά που δεν έχουν αυτοκίνητο. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, παρά το χθεσινό «άδειασμα» από τον Χρήστο Σταϊκούρα εξήγησε ότι «το 30% των πολιτών δεν έχουν αυτοκίνητο» και πως «απ’ αυτό το 30%, το 70% ζει κάτω από τον κατώτατο μισθό».

«Είναι πάνω 2 εκατ. φορολογούμενοι. Εκ των πραγμάτων δεν ωφελούνται από τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα», πρόσθεσε.

The post Η ελληνική κυβέρνηση δε μπορεί να κάνει τίποτα για την ακρίβεια, λένε! Άλλες χώρες πως μπορούν; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλλες,alles