«Η επιμονή Μητσοτάκη στη σχέση με Νετανιάχου εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη χώρα»-Κ.Ήσυχος

Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ και μέλος της Π.Γ. ΛΑΕ-ΑΑ, Κώστας Ήσυχος σε δήλωση του για την παρουσία δύο ισραηλινών αρματαγωγών στο Αιγαίο και στη Σούδα αναφέρει:

«Απαράδεκτες, επικίνδυνες και αδικαιολόγητες  οι στρατιωτικές διευκολύνσεις  της Ελλάδας στο Ισραήλ» . Άμεση διακοπή σχέσεων με ένα κράτος που παραβιάζει κάθε έννοια του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπιστικών αξιών. 

Η παιδαριώδης  δικαιολογία της Ελληνικής κυβέρνησης ότι πρόκειται για πλοία  που

έχουν να κάνουν  με εκπαιδευτικό ταξίδι των δοκίμων του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού, σε ελληνικά χωρικά ύδατα  δεν πείθει κανέναν  . 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ η παρουσία των δυο  αρματαγωγών βρίσκονται σε ελληνικά χωρικά ύδατα στο πλαίσιο επιχειρησιακού σεναρίου που προβλέπει την καταδρομική απόβαση ισραηλινής δύναμης στο λιμάνι της Βηρυτού ή και βορειότερα, προκειμένου να αιφνιδιάσουν κεντρικούς  σημαντικούς στόχους της Χεζμπολαχ

Η παραχώρηση της αεροπορικής βάσης της Καλαμάτας ως « εκπαιδευτική» από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , οι πολλαπλές και αρκετές  αδημοσίευτες στρατιωτικες συμφωνίες Ελλάδας - Ισραήλ από την σημερινή κυβέρνηση , η συνέχιση και αναβάθμιση  διακρατικών σχέσεων με μια χώρα και κυβέρνηση που διαπράττει εγκλήματα πολέμου και είναι υπεύθυνη για γενοκτονία ενώ ταυτόχρονα  η πολιτική και στρατιωτική της ηγεσία βρίσκεται  στο στόχαστρο του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου της Χαγης δεν μπορεί να δικαιολογηθεί , ούτε πολιτικά, ούτε ηθικά

Η διεθνής κοινή γνώμη όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών μελών του ΟΗΕ έχουν ήδη βγάλει ετυμηγορία για την συνεχιζόμενη σφαγή του παλαιστινιακού λαού . Η κυβέρνηση της ΝΔ , όπως και τα συστημικά φίλο νατοϊκά και φίλο ισραηλινά κόμματα  βρίσκονται στην πλευρά των έμμεσων συνεργών ενος ανύποπτου διεθνούς εγκλήματος . Εκθέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τον ελληνικό λαό και τη χώρα. Ο Ελληνικός λαός ,τα κινήματα ειρήνης , τα αντιμπεριαλιστικα κινήματα βρίσκονται στην πλευρά των θυμάτων , των λαών που αγωνίζονται ενάντια στην παράνομη κατοχή , την γενοκτονία . Όπως πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας . 

The post «Η επιμονή Μητσοτάκη στη σχέση με Νετανιάχου εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη χώρα»-Κ.Ήσυχος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκη, Νετανιάχου, -Κ Ήσυχος,mitsotaki, netaniachou, -k isychos