Ο κ.Αυγενάκης ΘΑ συναντήσει τον Θ.Ιακωβίδη! Κοροϊδευόμαστε;

Κοροϊδευόμαστε; Το ερώτημα προκύπτει από τη δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για όσα συγκλονιστικά είπε ο πρωταθλητής της άρσης βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης. Δεν ήταν ο πρώτος από τους αθλητές μας που με αξιοπρεπέστατο τρόπο δημοσιοποίησαν τα μαύρα χάλια του αθλητισμού και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάστηκαν οι αθλητές μας για να πάνε στο Τόκιο . Και μετά απ΄ όλα αυτά βγαίνει ο κ.Αυγενάκης , να δηλώσει ότι …θα συναντηθεί με τον Θ.Ιακωβίδη “προκειμένου να εξετάσουν από κοντά όλες τις παραμέτρους και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες”!!! Τώρα θα συναντηθεί;

Και

βεβαίως όπως δυο χρόνια τώρα μας έχει συνηθίσει αυτή η κυβέρνηση από την κορυφή της μέχρι τον τελευταίο αξιωματούχο τους, για όλα φταίνε κάποιοι άλλοι!

Τώρα ο κ.Αυγενάκης μας διευκρινίζει ότι η προετοιμασία των αθλητών είναι εξ’ ολοκλήρου ευθύνη των εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ωστόσο η συνεργασία μας είναι στενή και θα παραμείνει στενή. Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι τα προβλήματα στον ελληνικό αθλητισμό είναι πάρα πολλά και γι’ αυτό η αθλητική μεταρρύθμιση θα συνεχιστεί πιο έντονη με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στην ελληνική αθλητική οικογένεια”.

The post Ο κ.Αυγενάκης ΘΑ συναντήσει τον Θ.Ιακωβίδη! Κοροϊδευόμαστε; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυγενάκης, Θ Ιακωβίδη Κοροϊδευόμαστε,avgenakis, th iakovidi koroidevomaste