Οι επικοινωνιολόγοι κάνουν τις επιλογές κι έτσι προέκυψε ο κ.Μπένος!

Η επικοινωνία στην εξουσία…Τα πάντα φαίνεται ότι κρίνονται και αποφασίζονται με βάση την επικοινωνία. Ο διορισμός του κ. Στ. Μπένου ως επικεφαλής του ‘Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας’, είναι απλά μια επιβεβαίωση.

Ο καθόλα αξιοπρεπής κ.Στ. Μπένος συμμετέχει στα κοινά από το …1978 , όταν πρωτοεξελέγη Δήμαρχος Καλαμάτας. Νομίζουμε ότι πρακτικά όσα είχε να δώσει ο άνθρωπος έδωσε. Και ήταν και απ΄ αυτούς που πραγματικά έδωσε.
Άραγε, δεν μπορούσε ο κ.Μητσοτάκης δεν μπόρεσε  να βρει ένα νέο άνθρωπο,με ικανότητες  όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες;

Μάλλον γιατί

αυτό επιβάλλει η “επικοινωνία”. “Λίγο ΠΑΣΟΚ” δεν βλάπτει ,τώρα που η κ. Γεννηματά ύψωσε τους τόνους και ζητά να φύγουν άμεσα υπουργοί που ο κ.Μητσοτάκης όπως φαίνεται δεν έχει τη δυνατότητα να τους διώξει. “Λίγο ΠΑΣΟΚ” δεν βλάπτει για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι “πάμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε το θέμα”. Αυτά μέχρι να περάσει η μπόρα, τώρα που ακόμη και τα τηλεοπτικά κανάλια μ΄ αυτές τις ζωντανές συνδέσεις και την οργή του κόσμου να ξεχειλίζει δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το θέμα όπως η κυβέρνηση θα επιθυμούσε.

Γι΄αυτό λοιπόν ο κ. Μπένος…Και γι΄ αυτό δυστυχώς και αυτή η καταστροφή θα αντιμετωπιστεί όπως όλες οι άλλες…Μέχρι την επόμενη.

The post Οι επικοινωνιολόγοι κάνουν τις επιλογές κι έτσι προέκυψε ο κ.Μπένος! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα