Ποιες είναι οι αμερικανικές εταιρείες που «ρίχνουν λάδι» στον πόλεμο της Ουκρανίας; Βίντεο με τον Ρ.Κένεντι να τις κατονομάζ

Πλήθος αναλυτών που διατηρούν επαφή με την λογική και την πραγματικότητα , επιχειρούν συχνά να δώσουν απάντηση στο ερώτημα ,γιατί ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έχει εισέλθει στη φάση ουσιαστικής αναζήτησης λύσης για το τέλος του. Τα στρατιωτικά δεδομένα -κι όχι μόνο αυτά- δεν αφήνουν αμφιβολίες για την έκβαση του που θα είναι χειρότερη για την Ουκρανία, όσο αυτή η πολεμική σύγκρουση συνεχίζεται.Το συμπέρασμα δεν έχει να κάνει με το μέγεθος της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Στην ιστορία πάρα πολλές χώρες κατόρθωσαν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις να νικήσουν υπέρτερους αντιπάλους. Η Ελλάδα
συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις «μικρές» χώρες που νίκησαν δυνατότερους αντιπάλους. Στην Ουκρανία δεν φαίνεται ότι αυτές οι προϋποθέσεις υπάρχουν.

Ενισχύστε το militaire.gr ,δείτε γιατί ΕΔΩ

Κι όμως παρά την παράθεση ακλόνητων δεδομένων διαπιστώνουμε ότι η Ουκρανία λαμβάνει αποφάσεις που κλιμακώνουν την στρατιωτική σύγκρουση.Τις λαμβάνει η Ουκρανία τις αποφάσεις ή όσοι έχουν συμφέρον να συνεχιστεί η σύγκρουση αδιαφορώντας για τις τεράστιες ανθρώπινες απώλειες που όμως «καίγονται» για τα δικά τους κέρδη;Ο Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, γόνος της πολιτικής οικογένειας Κένεντι εξηγεί στο ολιγόλεπτο βίντεο ποιες εταιρείες ρίχνουν λάδι στη φωτιά του πολέμου. Αναφέρει τα ονόματα των εταιρειών και της γνωστής Black Rock που έχουν ήδη υποθηκεύσει και την επόμενη ημέρα της Ουκρανίας.

The post Ποιες είναι οι αμερικανικές εταιρείες που «ρίχνουν λάδι» στον πόλεμο της Ουκρανίας; Βίντεο με τον Ρ.Κένεντι να τις κατονομάζ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιες, Ουκρανίας Βίντεο, Ρ Κένεντι,poies, oukranias vinteo, r kenenti