«Στη ΝΔ όλοι γνώριζαν τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες» δηλώνει ο Α.Πάτσης

Ο μέχρι χθες βουλευτής της ΝΔ και μετά από τη διαγραφή του ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Πάτσης «αδειάζει» το κυβερνών κόμμα , δηλώνοντας ότι άπαντες στη ΝΔ γνώριζαν τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

«Η δραστηριότητα μου είναι γνωστή, δεν ήρθα ξαφνικά σε αυτόν τον κόσμο. Νομίζετε ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτια του; Μόνο το κόμμα μου το ήξερε; Όλη η Ελλάδα ήξερε την δράση

μου», τόνισε ευθαρσώς.

«Στην πολιτική, πρώτα καταδικάζεσαι και μετά δίνεις εξηγήσεις, αντίθετα από τη Δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ. Αυτό κατάλαβα και έμαθα, διότι δεν είμαι θιασώτης της πολιτικής με την έννοια του επαγγελματία πολιτικού», είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, μετά τη χθεσινή διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για τη διαγραφή του είπε πως «η απόφαση του Πρωθυπουργού ήταν ολόσωστη», συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να χτίσει μια νοσηρή ατζέντα, ενώ ο Πρωθυπουργός δίνει τις μάχες του σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο».

The post «Στη ΝΔ όλοι γνώριζαν τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες» δηλώνει ο Α.Πάτσης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στη ΝΔ, Α Πάτσης,sti nd, a patsis