«Στην Αλβανία συλλαμβάνουν προέδρους στην Ελλάδα κυνηγάνε προστατευόμενους μάρτυρες»! Μαίρη Μπενέα

Τα όσα συμβαίνουν με την αποκάλυψη των προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα είναι απλά πρωτοφανή! Δεν έχει συμβεί πουθενά αλλού στον κόσμο να αποκαλύπτονται προστατευόμενοι μάρτυρες. Στις ΗΠΑ το καθεστώς των προστατευόμενων μαρτύρων είναι εξαιρετικά αυστηρό και δεν «σπάει» για κανέναν απολύτως λόγο. Το ίδιο ισχύει και στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον λεγόμενο

προστατευόμενο κόσμο. Μόνο η Ελλάδα αποφάσισε να προχωρήσει στην αποκάλυψη προστατευόμενων μαρτύρων! Να σημειώσουμε ότι η προστασία των μαρτύρων αφορά και στις οικογένειες τους.

Η πλέον έμπειρη δημοσιογράφος σε θέματα Δικαιοσύνης μιλά στο militaire channel για την πρωτοφανή απόφαση. Η Μαίρη Μπενέα ( ΕΣΤΙΑ,Δημοκρατία, ieidiseis.gr ,ΣΚΑΙ) ,εξηγεί πως η κυβέρνηση κατάφερε «στα μουλωχτά» να αλλάξει το νόμο για να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες των μαρτύρων. Ποιος από δω και πέρα θα δεχτεί να μπει σε καθεστώς προσγτατευόμενου μάρτυρα; Θα έχει πρόβλημα η Ελλάδα ως μέλος της ΕΕ γι΄ αυτή την απίστευτη απόφαση; Πόσο σοβαρό είναι το πλήγμα που δέχτηκε η ελληνική Δικαιοσύνη;

Όπως λέει η Μαίρη Μπενέα «στην Αλβανία συλλαμβάνονται πρόεδροι και στην Ελλάδα φυλακίζουν προστατευόμενους μάρτυρες».

Ενισχύστε το militaire.gr ,δείτε γιατί ΕΔΩ

*Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://youtu.be/1KZNDqCtMvI

The post «Στην Αλβανία συλλαμβάνουν προέδρους στην Ελλάδα κυνηγάνε προστατευόμενους μάρτυρες»! Μαίρη Μπενέα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στην Αλβανία, Ελλάδα, Μαίρη Μπενέα,stin alvania, ellada, mairi benea