Θα δώσει τέλος στην τοξικότητα που επικρατεί σε ΥΠΕΘΑ-ΓΕΕΘΑ ο πρωθυπουργός ή θα πει «δεν ήξερα»;

Το κλίμα τοξικότητας που εκπέμπεται από το ΓΕΕΘΑ κι έχει επηρεάσει τα Γενικά Επιτελεία και το ΥΠΕΘΑ θα απασχολήσει τον πρωθυπουργό με την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη;

Δεν μπορεί ουδείς να μην τον έχει ενημερώσει για το κλίμα που επικρατεί στο Χολαργό… Εκτός αν θέλει να παριστάνει ότι δεν γνωρίζει ,για να έχει τη δυνατότητα να λέει «δεν ήξερα» αν η κατάσταση εκτραχυνθεί και προκύψουν παραιτήσεις βόμβες, τις οποίες όπως λένε οι πληροφορίες ο κ.Φλώρος

τις αναμένει αν δεν τις επιδιώκει κιόλας.

Το «δεν ήξερα» δεν θα είναι δικαιολογία που θα πείσει. Γνωρίζει ο πρωθυπουργός και γι ΄ αυτό πρέπει να κάνει κάτι για να τελειώνει αυτή η κατάσταση . Ας πάρει αποφάσεις γρήγορα, γιατί να μας προλάβει κάτι στα ελληνοτουρκικά με τέτοιο κλίμα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο.

Δεν μπορεί να απαξιώνονται Ανώτατοι Αξιωματικοί εν ενεργεία αλλά και Απόστρατοι με βαρύτατες εκφράσεις και όσοι τις χρησιμοποιούν να εμφανίζονται ότι έχουν και την ασυλία του. Του πρωθυπουργού την ασυλία εννοούμε… Ας το κοιτάξει λοιπόν γιατί δεν πάμε καθόλου καλά. 

The post Θα δώσει τέλος στην τοξικότητα που επικρατεί σε ΥΠΕΘΑ-ΓΕΕΘΑ ο πρωθυπουργός ή θα πει «δεν ήξερα»; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα