Το νόμο της σιωπής με απολύσεις και φόβο επιδιώκουν στα ΕΑΣ! 4 απολύσεις συνδικαλιστών κι όχι μόνο

Τα όσα γίνονται στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα είναι ανήκουστα.  Την ώρα που όλες οι ευρωπαϊκές αμυντικές βιομηχανίες επωφελούνται από την «μακάβρια ευκαιρία» του πολέμου στην Ουκρανία, τα ΕΑΣ πλέουν ολοταχώς προς τα βράχια.Η κυβέρνηση θέλει να εκχωρήσει όλες τις γραμμές παραγωγής σε εταιρία του εξωτερικού και η διοίκηση επιδιώκει τη πλήρη σιωπή!Η ανακοίνωση των εργαζομένων στον Υμηττό περιγράφει την κατάσταση:

Ο Δ. Σύμβουλος των Ε.Α.Σ. κος. Κωστόπουλος αφού απέλυσε τέσσερεις

θεσμικά εκλεγ-μένους εκπροσώπους των εργαζομένων, τώρα με εισήγησή του φιμώνει τη φωνή του απολυμένου εκπροσώπου των εργαζομένων σ. Γιάννη Σαράντη, προτείνοντας στο Δ.Σ. της εταιρείας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου την αντικατάστασή του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ για κάτι τέτοιο.

Δεν είναι τυχαίο…..

Ο συνάδελφος εκπρόσωπος των εργαζομένων, εκλεγμένος νόμιμα, απολύθηκε από το Δ. Σύμβουλο μια ημέρα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον καταξιωμένο και έγκυρο διαδικτυακό τόπο «militaire.gr» και τον καθαιρεί παράνομα από τη θέση του εκπροσώπου δυο ημέρες μετά την παραχώρηση δήλωσής του στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», σε σχετικό άρθρο.

Φοβάται ο κος. Κωστόπουλος την ελεύθερη άποψη και την αντίθετη γνώμη και έχει επιλέξει να κατρακυλά όλο και περισσότερο σε αντιδημοκρατικές μεθόδους.

Όσοι εκ των κυβερνώντων που έχουν σχέση με τα Ε.Α.Σ. δεν τον συνετίζουν, έχουν συνευθύνη.

Εκτός της διαμαρτυρίας και της καταγγελίας μας για τις μεθοδεύσεις αυτές, θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο καταφεύγοντας με εμπιστοσύνη στο θεσμό της Δικαιοσύνης

The post Το νόμο της σιωπής με απολύσεις και φόβο επιδιώκουν στα ΕΑΣ! 4 απολύσεις συνδικαλιστών κι όχι μόνο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΑΣ 4,eas 4