Τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή. Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που αναζητούσε η οικογένεια του 23χρονου. Θα καταθέσει αύριο

Τον οδηγό ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του 23χρονου Ιάσωνα και του οχήματος που είχε παραχωρηθεί στη φρουρά της Ντόρας Μπακογιάννη, εντόπισαν οι αρχές.

Επισημαίνεται ότι ο οδηγός ταξί κινείτο ακριβώς δίπλα από τον 23χρονο Ιάσονα, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον), την ώρα που το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τη μοτοσικλέτα. Μάλιστα  η οικογένεια

του 23χρονου Ιάσονα έκανε δημοσίως έκκληση να βρεθεί ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί και να καταθέσει στις Αρχές όλα όσα είδε.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό από τα βίντεο που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία είναι αρκετά κατατοπιστικό. Η διαδικασία, ωστόσο, θα εξελιχθεί με κάθε τυπικότητα, ενώ θα εμπλακεί και πραγματογνώμονας, ο οποίος θα καταθέσει την έκθεσή του.

«Έχει ληφθεί κατάθεση από τον διανομέα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή» και με τον οποίο υπήρξε το φραστικό επεισόδιο με τον τροχονόμο, που προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις. Αυτό δήλωσε μιλώντας νωρίτερα στο ΘΕΜΑ 104,6, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Ενώ καταδίκασε τη συμπεριφορά του τροχονόμου, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις, διαβεβαιώνοντας ότι θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Ο 23χρονος Ιάσονας είναι κλινικά νεκρός μετά το τροχαίο έξω από τη Βουλή και η οικογένειά του έχει αποφασίσει να δώσει τα όργανά του.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή. Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που αναζητούσε η οικογένεια του 23χρονου. Θα καταθέσει αύριο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα