Μαριάννα Λάτση: Bachelor πάρτι στα κρυφά για την κόρη Εριέττα στο μαγευτικό Κουφονήσι

Ύψωναν τα ποτήρια τους και φώναζαν ρυθμικά Εριέττα, Εριέττα…

Και εκείνη η Εριέττα Κούρκουλου –Λάτση έλαμπε από έρωτα στην αγκαλιά του αγαπημένου της Βύρωνα Βασιλειάδη.Και διασκέδαζε χορεύοντας στο  bachelor πάρτι τους που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κουφονήσι….

Από νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου η πολυτελής θαλαμηγός Paris

είχε ρίξει άγκυρα στο Πορί στο Κουφονήσι και το νησί «έκλεψε» για  δύο 24ωρα κάτι από τη γοητεία της κας Μαριάννας Λάτση και της κόρης της Εριέττας και έζησε στους ρυθμούς του bachelor της πλούσιας κληρονόμου.

Τις προηγούμενες μέρες τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν να κτυπούν στις μικρές ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού. Οι γραμματείς ζητούσαν να κλείσουν καταλύματα για τους εξήντα και πλέον καλεσμένους που θα συμμετείχαν σε ένα event….

Που  δεν ήταν άλλο από το bachelor της όμορφης Εριέττας –που στις 7 Αυγούστου θα γίνει 27 χρονών και του δραστήριου επιχειρηματία κ. Βύρωνα Βασιλειάδη, που όσοι τον γνωρίζουν τον χαρακτηρίζουν ως προσηνή και  ευγενή με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η κα Μαριάννα Λάτση, φορώντας μία μίνι άσπρη φούστα με πιέτες, που άφηνε να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της, έκλεψε τις εντυπώσεις στις σύντομες βόλτες της στο Κουφονήσι.

Λευκό κοντό φόρεμα διάλεξε για το bachelor πάρτι της και η Εριέττα….

Στο Κουφονήσι το πρωί του Σαββάτου είχαν δέσει δίπλα στο Paris της Μαριάννας Λάτση και το σκάφος του γιου της Πάρη Κασιδόκωστα και δύο τρία ακόμα πολυτελή γιοτ.

Λίγο αργότερα άρχισαν να δένουν το ένα πίσω από το άλλο tender που έφερναν φίλους του ζευγαριού –γόνους εφοπλιστικών οικογενειών- από τη γειτονική Σχοινούσα.

Οι μελλόνυμφοι –αν και κάποιοι επιμένουν ότι το μυστήριο έγινε ήδη-, η μητέρα της νύφης και τα αδέλφια της, συγγενείς και κάποιοι στενοί φίλοι -25 άτομα-έφαγαν το Σάββατο στην ταβέρνα Καπετάν Νικόλας.

Και μετά ξεκίνησε το γλέντι, στο μπαρ Μύλος, που έχει θέα το απέραντο γαλάζιο του αρχιπελάγους. Εκατό περίπου καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι το πρωί, χόρεψαν και ύψωσαν τα ποτήρια τους ευχόμενοι στην όμορφη Εριέττα και τον Βύρωνα «η ώρα η καλή»….

Στο μεταξύ οι καλεσμένοι έφεραν και τα δώρα για το γάμο της Εριέττας, που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες θα γίνει τις επόμενες μέρες, σε κάποιο από τα μικρά ακατοίκητα νησάκια της Παροναξίας, ενώ κατ΄άλλους ο γάμος έγινε ήδη.

Τα δώρα που αποτέλεσαν μεγάλο πονοκέφαλο για τους σωματοφύλακες και τις γραμματείς της κας Λάτση, οι οποίοι έψαχναν «μεγάλο χρηματοκιβώτιο για να τα φυλάξουν»….

Και μέσα σε γέλια, τραγούδια και ευχές κύλησε το Σάββατο, για να επαναληφθεί ξανά ένα πάρτι την Κυριακή και πάλι στο μπαρ Μύλος, με τη μοναδική θέα….

Και αφού τέλειωσαν τα πάρτι οι εκλεκτοί καλεσμένοι, επιβιβάστηκαν σε γιοτ, tender αλλά και ελικόπτερα αφήνοντας πίσω το Κουφονήσι μία έντονη γεύση της απλότητας που συχνά αποπνέουν και οι κοσμικοί της  υψηλής κοινωνίας και του διεθνούς τζετ σετ…

Keywords
Τυχαία Θέματα