Συνεργασία Honor – Qualcomm στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα

Έξυπνα κινητά τηλέφωνα και γενικότερα έξυπνες συσκευές με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες στις καθημερινές λειτουργίες τους και βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας, προσφέρει η συνεργασία Honor – Qualcomm, όπως ανακοινώθηκε.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, ένας από τους πρώτους OEM Android κατασκευαστές (εταιρίες που δεν παράγουν εκείνες τους επεξεργαστές και τις πρώτες ύλες των κινητών αλλά κάνουν χρήση εξαρτημάτων από τρίτους προμηθευτές) του επεξεργαστή Snapdragon

778G της Qualcomm θα γίνει η Honor, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιριών.

«Ως παγκόσμιο brand τεχνολογίας, η Honor έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο κορυφαίων συνεργατών σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού και η συνεργασία μας με την Qualcomm ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεργαζόμαστε με παγκόσμιους προμηθευτές τεχνολογίας». είπε ο George Zhao, διευθύνων σύμβουλος της Honor Device Co. Ltd στο συνέδριο Qualcomm China Tech Day 2021.

Οι δυνατότητες που αναπτύχθηκαν εσωτερικά από την Honor εφαρμόζονται και έχουν προσαρμοστεί ώστε να μεγιστοποιηθεί η χρήση του επεξεργαστή Snapdragon από την Qualcomm. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα στηρίξει την προσπάθειά μας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Honor, που έχει δυναμική παρουσία και στην Ελλάδα από το 2018

O νέος επεξεργαστής της Qualcomm, ο οποίος θα ενσωματωθεί και στην επόμενη σειρά έξυπνων κινητών τηλεφώνων (smartphone) Honor 50 που εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι είναι η «καρδιά» της κάθε κινητής συσκευής. Τα πλεονεκτήματα που έχει, όπως επισημαίνεται, είναι μεγαλύτερη ταχύτητα σε καθημερινές λειτουργίες του κινητού, καλή επεξεργασία εικόνας στην χρήση της κάμερας και καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες. Ο νέος επεξεργαστής θα βελτιώσει περαιτέρω την χρήση της κάμερας και του λογισμικού που την συνοδεύει ώστε να μεγιστοποιήσει την φωτογραφική ποιότητα και την λήψη βίντεο.

Διαβάστε επίσης

Huawei: Πουλά την εταιρεία smartphone Honor έναντι 15,2 δισ.
Keywords
Τυχαία Θέματα