iRepair.gr Η μεγαλύτερη αλυσίδα επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα

Η iRepair αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη αλυσίδα επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα. Προσφέρει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη σε προβλήματα smartphone, tablet, υπολογιστών και laptop. Με έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση και με καινοτόμο concept (ανοιχτός χώρος επισκευών) η επιτυχία της iRepair βασίστηκε και αναπτύχθηκε  χάρη στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών

που προσφέρει.

Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία που επεκτείνεται σταθερά εντός και εκτός Ελλάδας και σήμερα διαθέτει συνολικά 33 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Στόχος της εταιρίας είναι η επέκταση των καταστημάτων ώστε να καλυφθούν περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος, για την εξυπηρέτηση του εντυπωσιακά μεγάλου πελατολογίου της.

Kαταστήματα Αττικής: Γλυφάδα, Μαρούσι, Περιστέρι, Σύνταγμα, Αγία Παρασκευή, Νέα Ερυθραία, Αμφιθέας, Πειραιάς και Μαρκόπουλο.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί, άριστη ποιότητα ανταλλακτικών, πλήρης διαδικασία ελέγχου πριν και μετά την κάθε επισκευή, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση εξασφαλίζουν στους πελάτες της την μέγιστη ποιότητα επισκευής με εγγύηση τις υψηλές προδιαγραφές της iRepair.

Εξειδίκευση σε κάθε είδους επισκευή σε όλα τα δημοφιλή smartphone (iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, BlackBerry) σε tablet, laptop και desktop υπολογιστές. Με τεχνικούς που διαθέτουν πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες, στην iRepair επισκευάζονται με επιτυχία ακόμη και οι πιο περίπλοκες βλάβες σε επίπεδο μητρικής πλακέτας ενώ πάνω από το 90% των επισκευών ολοκληρώνονται σε περίπου 20 λεπτά.

Aνταγωνιστικά πλεονεκτήματα iRepair στις επισκευές:

Ανοιχτός χώρος επισκευών: διαφάνεια στις επισκευές, ο πελάτης μπορεί να παρακολουθεί τη συσκευή του όσο αυτή επισκευάζεταιΠρωτοπόρος στην επισκευή μητρικής πλακέτας: διαθέτει εργαστήριο (iLab) με σύγχρονες υποδομές και υψηλά καταρτισμένους ηλεκτρονικούς με ποσοστά επιτυχίας επισκευής που αγγίζουν το 90%Οι επισκευές ολοκληρώνονται σε ελάχιστο χρόνο, στις περισσότερες περιπτώσεις μόλις σε 20 λεπτάΑν μια συσκευή έχει υποστεί πολλαπλές βλάβες και χρειάζεται περισσότερα από ένα ανταλλακτικά, παρέχει 50% έκπτωση στο 2ο ανταλλακτικό και 75% έκπτωση σε όλα τα επιπλέον ανταλλακτικάΤα καταστήματα διαθέτουν τεράστια ποικιλία σε gadget και αξεσουάρ που καλύπτει όλες τις πιθανές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών της

To όνομα της iRepair είναι συνυφασμένο με τις υψηλού επιπέδου επισκευές, με πάνω από 350.000 επισκευές τα τελευταία χρόνια και με πιστούς, ευχαριστημένους πελάτες.

www.irepair.gr

Μιας και η νέα χρονιά είναι προ των πυλών ετοιμάσαμε για εσάς ένα διαγωνισμό που σας δίνει υπέροχα δώρα. Στείλε την λέξη iRepair στο diagonismos@newsvoice.gr έως τις 28/12/2019 11 π.μ. και 4 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν απο μια δώρο επιταγή αξίας 50 ευρώ για αγορές τις επιλογής τους ή επισκευή της συσκευής τους.

Καλή επιτυχία σε όλους

Keywords
Τυχαία Θέματα