Εθνική μπάσκετ: Αποκλεισμός των παικτών του Προμηθέα λόγω covid!

Εθνική μπάσκετ: Αποκλεισμός των παικτών του Προμηθέα λόγω covid!basket1thanosΣάβ, 02/13/2021 - 17:17

Η αρχική 12άδα της Εθνικής για το τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών του Eurobasket αναγκαστικά υπέστη σημαντικές αλλαγές.

Ούτως ή άλλως η «Επίσημη Αγαπημένη» έχει προκριθεί στην μεγάλη διοργάνωση και θέλει να δώσει εμπειρίες σε νέα παιδιά να δείξουν τι αξίζουν σε εθνικό επίπεδο.

Όμως, ποτέ δεν είναι ευχάριστο

όταν αυτό συμβαίνει για ιατρικούς λόγους. Έστω και προληπτικούς!

Κατόπιν επίσημη ενημέρωσης από τον Προμηθέα Πάτρας για επαφή των αθλητών του με επιβεβαιωμένα κρούσματα, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου οι πέντε παίκτες που επρόκειτο να συμμετάσχουν στην αποστολή, Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης, αποκλείστηκαν αφού πρέπει να παραμείνουν σε ολιγοήμερη απομόνωση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν σήμερα όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Χρήστος Σαλούστρος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Μωραϊτης και Ζώης Καράμπελας και η Εθνική Ομάδα θα ταξιδέψει για τη Ρίγα με 13 παίκτες. Ντεμπούτο για τον τελευταίο σε αποστολή της μεγάλης Εθνικής ομάδας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Ευρώπη - ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πάτρας - Μπάσκετ Ελλάδα - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πατρών ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Εθνική ομάδα μετράει αντίστροφα για το ταξίδι στη Λετονία, όπου θα πάρει μέρος στο «παράθυρο» της Ρίγα, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τους παίκτες του Προμηθέα! Οι πατρινοί έχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και τους περιμένει... καραντίνα. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 17:17 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα