H Super League στηρίζει έμπρακτα την “ΠΙΣΤΗ”, το Σύλλογο γονέων παιδιών που πάσχουν από καρκίνο

«Η Super League στηρίζει και φέτος έμπρακτα την “ΠΙΣΤΗ”, το Σύλλογο γονέων παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Η “ΠΙΣΤΗ” είναι ένας σύλλογος, ο οποίος, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, έχει ως σκοπό τη δημιουργία αξιοπρεπών, επαρκών, ασφαλών και υψηλού επιπέδου συνθηκών νοσηλείας, που να εξασφαλίζουν ίσες πιθανότητες ίασης με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α.

Την υποβοήθηση του έργου των ιατρών, των νοσηλευτριών

και του λοιπού προσωπικού των Αιματολογικών – Ογκολογικών κλινικών και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.

Την ψυχική και οικονομική στήριξη των οικογενειών, με παιδί που πάσχει από καρκίνο και την κάλυψη εξωνοσοκομειακών εξετάσεων όπως σπινθηρογραφήματα, ακτινοθεραπείες, pet scan κα.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες προσφέρουν ψυχολογική στήριξη των γονιών σε 24ωρη βάση, αδιάκοπη φροντίδα για την αποτελεσματική λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων, οργάνωση ομάδας αιμοδοσίας, για κάλυψη εκτάκτων αναγκών των κλινικών του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών (ΚΕΘ) και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών και παροχή κάθε δυνατού μέσου, για την σωματική και ψυχική ανακούφιση των παιδιών.

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος επισκέφθηκε τα Κεντρικά της “ΠΙΣΤΗΣ” και ενημέρωσε τους αρμοδίους ότι όλες οι ομάδες στέκονται αρωγοί στο έργο τους και βοηθούν με κάθε δυνατό τρόπο τις δραστηριότητές τους.

“Δεν είναι η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φορά που η Super League δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία. Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα για να σας δώσω ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης, εκπροσωπώντας όλες τις ομάδες της Super League. Η ενίσχυση που σας προσφέρουμε σήμερα είναι ένα μικρό δείγμα του σεβασμού και της εκτίμησης που έχουμε για το έργο σας, προς όφελος των μικρών μαχητών της Ζωής. Στεκόμαστε με δέος μπροστά στη θέληση των παιδιών αυτών, αλλά και το μεγαλείο ψυχής των γονιών τους. Ο αγώνας για τη Ζωή είναι ιερός και μέσα από την καρδιά μας, όλοι στη Super League ευχόμαστε να βγουν νικητές τα παιδιά και οι οικογένειές τους. Στηρίζουμε την ΠΙΣΤΗ, στηρίζουμε την ελπίδα, στηρίζουμε τη Ζωή!”

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της ΠΙΣΤΗΣ Αναστασία Σταματέα – Βαρδουλάκη δήλωσε:

“Σήμερα είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στα γραφεία του Συλλόγου μας «Η Πίστη», τον πρόεδρο της Super League, κύριο Μποροβήλο.

Συζητήσαμε αναλυτικά για τους σκοπούς και το έργο του Συλλόγου μας, καθώς και για τις δυσκολίες και ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της Πανδημίας.

Ο πρόεδρος της Super League εξέφρασε την επιθυμία του να στηρίξει το έργο μας με κάθε δυνατό τρόπο και να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των παιδιών που μάχονται με τον καρκίνο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Super League για την πολύτιμη, γενναιόδωρη και συγκινητική υποστήριξη”.

Τα παιδιά δε μπορούν να παλέψουν μόνα τους…
Μας χρειάζονται δίπλα τους! Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις.»

Keywords
Τυχαία Θέματα