Ligue 1: Μεγάλη νίκη της Ναντ, στο τέλος το τρίποντο η Τρουά

Με τη νίκη της αυτή μάλιστα η Ναντ, η οποία στις 7 Μαϊου θα διεκδικήσει στον τελικό του κυπέλλου το τρόπαιο από τη Νις, συνεχίζει να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και μέσω του πρωταθλήματος.

Κλερμόν-Ναντ 2-3
Στο «Stade Gabriel Montpied», η φιναλίστ του Κυπέλλου Γαλλίας Ναντ ήθελε τη νίκη προκειμένου να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η

ομάδα του Κομπουαρέ προηγήθηκε δύο φορές με τον Μπλας στο 43ο λεπτό και με τον Σιριβέγια στο 62΄μετά από ασίστ του Μπλας, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές, από τον Καουί στο 58΄και τον Καμέντ στο 63΄. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο είχαμε τρία γκολ, καθώς στο 67΄ο Κολό-Μουανί έγραψε το τελικό 3-2 για την ομάδα της Δυτικής Γαλλίας, η οποία πλησιάσε στους 6 βαθμούς την έκτη της βαθμολογίας Νις.
Τρουά-Ρεμς 1-0
Στο τοπικό ντέρμπι της Καμπανίας – Αρδεννών, Τρουά και Ρεμς έδειχναν ότι θα πάρουν από έναν βαθμό, αλλά ο Ριπάρ είχε αντίθετη άποψη. Πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 83ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το μοναδικό γκολ και συνέχισε το θετικό σερί αποτελεσμάτων της ομάδας του, που μετράει πλέον 6 συνεχόμενα ματς αήττητη (3 νίκες-3 ισοπαλίες). Η έδρα της Τρουά αποδεικνύεται αφιλόξενη για τη Ρεμς, αφού μετράει 9 νίκες και 1 ισοπαλία στα 9 τελευταία ματς που ταξίδεψε στο «Stade de l’Aube».
Μονπελιέ-Μπρεστ 1-2
Ο νεαρός Ουρουγουανός Σαντριάνο, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο ως δανεικός από την ίντερ σκόραρε για 4η φορά σε μόλις 10 παιχνίδια με τη φανέλα της νέας του ομάδας, ανοίγοντας το σκορ στο 69ο λεπτό. Ο Ονορά έγραψε το 0-2 στο 79΄και οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Σαβανιέ. Με αυτή τη νίκη της η Μπρεστ έφτασε τους 38 βαθμούς και απομακρύνθηκε 11 βαθμούς από τη 18η Σεντ Ετιέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα