NBA Finals: Το βλέμμα πλέον ευθεία…στο τρόπαιο

Σε κάποια από τις προηγούμενες βόλτες που είχαμε κάνει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και στους τελικούς είχα χαρακτηρίσει τον δρόμο των Μπακς ανηφορικό και δύσκολο διότι τότε οι “ήλιοι” ήταν μπροστά με 2-0 στην σειρά και πήγαιναν στο Μιλγουόκι με το “ύφος” της ομάδας που ελέγχει τις καταστάσεις και που αν έκανε μια νίκη ακόμα ουσιαστικά θα τελείωνε και την σειρά, γεγονός που όντως θα ίσχυε σε έναν τεράστιο βαθμό αφού καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει από ένα 3-0.

Ο δρόμος συνεχίζει να είναι δύσκολος για τους Μπακς αυτό δεν θα μπορούσε

να αλλάξει αφού μιλάμε για τους τελικούς του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη, αυτό που έχει φύγει πλέον είναι η…ανηφόρα, πράγμα όχι μικρό διότι πλέον ο Γιάννης και τα “ελάφια” του μπορούν κοιτώντας στην ευθεία να δούνε αυτό για το οποίο μοχθούν, που δεν είναι άλλο από το τρόπαιο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Το Μιλγουόκι άλλαξε τα δεδομένα μετέφερε πλέον άγχος, σκέψη και προβληματισμό στην άλλη πλευρά, αρχικά με μια ευρεία νίκη και στην συνέχεια με μια ακόμα, διαφορετικής υφής που ήρθε ενώ όλοι περίμεναν την…οργισμένη αντίδραση των Σανς μετά την πρώτη ήττα στο “Fiserv Forum”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Η ομάδα του Μόντι Ουίλιαμς βγήκε στο παρκέ για να μην επιτρέψει μια παρόμοια κατάσταση όπως στο τρίτο ματς, προσαρμόστηκε πλήρως επάνω στον Γιάννη με μια…σειρά παικτών που προσπαθούσαν συνεχώς να τον αναχαιτίσουν αλλά τίποτα δεν ήταν αρκετό ώστε να τους δώσει την νίκη σε μια αναμέτρηση που έδειχναν να ελέγχουν στην μεγαλύτερη διάρκεια της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Κρις Πολ δείχνει σαν να έχει χάσει την συγκεντρωσή του και δεν λειτουργεί πλέον σαν τον πλήρως συγκεντρωμένο εγκέφαλο που είχαμε συνηθίσει, με την άμυνα του Χόλιντεϊ σίγουρα να τον έχει επηρεάσει και τα λάθη πλέον ενώ ήταν σπάνια για αυτόν να έχουν περάσει στην ημερήσια διάταξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Μίντλετον ήταν καταπληκτικός και αρχίζει να…πετάει από επάνω του πράγματα με τις εμφανίσεις του, φτάνει να συνεχίσει. Ο Γιάννης ουσιαστικός με πολυδιάστατη προσφορά και πάλι, αυτοί οι δυο κάλυψαν τον Χόλιντεϊ που και πάλι δεν ήταν καλός επιθετικά, αλλά ένα πολύ καλό στοιχείο που διαθέτει ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ότι πάντα θα παλέψει στην άμυνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Όταν δεν είναι καλά ο Πολ η παρουσία του Μπούκερ ο οποίος ήταν εξαιρετικός δεν φτάνει, επίσης δείχνει έξω από τα νερά του και ο Έιτον όταν ο “CP3” δεν πατάει καλά γεγονός που έχει στοιχήσει και αν συνεχιστεί θα στοιχήσει ακόμα περισσότερο με τα περιθώρια πλέον να είναι πολύ συγκεκριμένα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οι Μπακς λοιπόν αφαίρεσαν την…ανηφόρα που είχαν μπροστά τους και τους έκρυβε το τρόπαιο και πλέον μπορούν να το κοιτάζουν και να μην παίρνουν τα μάτια τους από αυτό μέχρι και την ώρα που θα το αγγίξουν. ΠΡΟΣΟΧΗ ο δρόμος δεν είναι πλέον ανηφορικός αλλά παραμένει πολύ πολύ δύσκολος με το Μιλγουόκι ίσως να δείχνει ότι μπορεί να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση…για να δούμε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα