O "δικαστής" Φουντουκίδης δαγκώνει! (vid)

O "δικαστής" Φουντουκίδης δαγκώνει! (vid)alambosΠέμ, 11/05/2020 - 01:36

Ο Μάρκος Φουντουκίδης είναι πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, υποστηρίζει φανατικά την ΑΕΚ, είναι φίλος με πολλούς σπουδαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές και στην πρώτη καραντίνα του Μαρτίου κράταγε συντροφιά με τα LIVE του στο instagram (@foudu21) σε πολύ κόσμο. 

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή "Πουλέν" LIVE

με το ΑΕΚ-ΟΦΗ

Έντονος χαρακτήρας και με πολύ χιούμορ, γνωρίζει από ποδόσφαιρο και την Κυριακή ήταν καλεσμένος στα Πουλέν LIVE με το ΑΕΚ-ΟΦΗ. Στη ζωντανή σύνδεση έμελλε ο Σάκχοφ να πετύχει το γκολ της ανατροπής της Ένωσης. Δείτε το απόσπασμα με όλη την καταιγιστική παρουσία του b στην εκπομπή με τους Αποστόλη Λάμπο, Μαρία Ζαφειράτου και Βασίλη Μπακάλη. 

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/FOUNTOUKIDIS_POULAIN.mp4183680605/11/2020 01:29O δικαστής Φουντουκίδης δαγκώνει!



 

Πουλέν Live ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Poulain Live Show Φουντουκίδης Δείτε όλο το απόσπασμα από τα Πουλέν LIVE με τον Μάρκο Φουντουκίδη να σολάρει για ΑΕΚ, Καρέρα, Γαλανόπουλο και να πανηγυρίζει ζωντανά το 2-1 του Σάκχοφ!

Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 01:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα