O Ρισάρλισον «ψήνει» τον Νέρες για Έβερτον

H Έβερτον θέλει τον Ντάβιντ Νέρες και ο Ρισάρλισον έχει αναλάβει το...«ψηστήρι» με την ευκαιρία του Κόπα Αμέρικα.

Ο Βραζιλιάνος έκανε μεγάλη σεζόν με τη φανέλα του Άγιαξ και κέρδισε θέση στην αποστολή της Βραζιλίας, όπου βρίσκεται μαζί με τον πολυτιμότερο παίκτη της Έβερτον την περασμένη περίοδο.

Ο Ρισάρλισον, παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει στον Νέρες για τα «ζαχαρωτά» και προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει στην Αγγλία.

«Έχω μιλήσει ήδη μαζί του γι' αυτό. Του είπα ότι οι πόρτες είναι ανοικτές γι' αυτόν
στην Έβερτον και πως μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Μακάρι να έρθει, τον ξέρω από την Κ20 της Βραζιλίας που παίζαμε μαζί, τα πάμε πολύ καλά. Ελπίζω να τον δω στην Έβερτον. Είναι ένας παίκτης που τα βάζει συνεχώς με τους αμυντικούς και ''τρέχει'' τον προσωπικό του αντίπαλο. Με εμένα και τον Μπερνάρ στην Έβερτον, τα πράγματα μπορεί να πάνε πολύ καλά εκεί γι' αυτόν», είπε ο Ρισάρλισον.

Ο ίδιος ο Νέρες αφήνει τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του λέγοντας: «Προσπαθώ να επικεντρωθώ σε όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο και στη διοργάνωση στην οποία συμμετέχω. Φυσικά με ενδιαφέρει η Πρέμιερ Λιγκ, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και πάντα ήθελα να παίξω εκεί. Όμως αφήνω όλα αυτά στα χέρια του Θεού».
Keywords
Τυχαία Θέματα