Primera Division: Γλίτωσε τα ... δύσκολα η Ρεάλ Μ. (hls)

Primera Division: Γλίτωσε τα ... δύσκολα η Ρεάλ Μ. (hls)kmpotsΣάβ, 12/05/2020 - 19:47 Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απλώς ένα - ακόμη - δύσκολο ματς για τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη "σκληρή" έδρα της Σεβίλλης. Αυτήν τη φορά όμως έμοιαζε να είναι κάτι παραπάνω και το 0-1 με σκόρερ τον Βινίσιους - ασχέτως αν το γκολ κατοχυρώθηκε στον Μπόνο ως αυτογκόλ - στο 55' προκάλεσε περισσότερο ανακούφιση παρά
... χαρά. 

Κι αυτό γιατί τα τελευταία αποτελέσματα-εμφανίσεις των Μαδριλένων έθεταν εν αμφιβόλω την παρουσία του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σε σημείο τέτοιο που να γίνεται λόγος για πιθανή απομάκρυνση του Γάλλου τεχνικού εφόσον κάτι δεν πήγαινε καλά απόψε. 

Παρά τη μέτρια εμφάνιση, μια ακόμη, της "Βασίλισσας" στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" ο Βινίσιους ήταν αυτός που στο 55' φρόντισε να μην προκύψουν αλλαγές κι αναταράξεις στην ομάδα της Μαδρίτης, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Το γκολ βέβαια χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον τερματοφύλακα των Σεβιγιάνων αφού στο τσίμπημα της μπάλας του βραζιλιάνου επιθετικού, δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να τη συγκρατήσει αλλά η ουσία δεν αλλάζει. 

Το πρώτο ημίχρονο επιφύλλασε μια καλή στιγμή με τον Μπόνο να λέει "όχι" σε πλασέ του Μπενζεμά στο 38', ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά την επίτευξη του τέρματος από τους φιλοξενούμενους ο Κουρτουά είχε αρκετή δουλειά όμως ο 28χρονος Βέλγος πορτιέρε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και διαφύλαξε απόλυτα το υπερπολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του. 

Οι συνθέσεις:

Σεβίλλη (Χ. Λοπετέγκι): Μπόνο, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Αλέις Βιδάλ, Χεσούς Νάβας, Φερνάντο, Ράκιτιτς (64' Σούσο), Χορδάν (64' Γκούντελι), Οκάμπος, Μουνίρ (46' Ολιβερ Τόρες), Ντε Γιονγκ (64' Εν Νεσίρι).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ. Ζιντάν): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Μεντί, Λούκας Βάθκεθ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ροντρίγκο (65' Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sevilla - Ποδόσφαιρο Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #primeradivision #MD11 #SEVRMA FC Sevilla ΙΣΠΑΝΙΑ Η "Βασίλισσα" πέρασε νικηφόρα από το "Σάντσεθ Πιθχουάν" και πλέον στρέφεται στον "τελικό" κόντρα στην Γκλάντμπαχ για το Champions League Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 19:47 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα