Stoiximan Super League: Πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου

Το ματς που ξεχωρίζει, δεν είναι άλλο από τον ντέρμπι στην «Αγιά Σοφιά». Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, μετά το 3-0 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 59 βαθμούς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με 53 βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 65 φορές κατά το παρελθόν με γηπεδούχο την Ένωση. Η ΑΕΚ

έχει 22 νίκες και ο Ολυμπιακός 20. Επίσης, 23 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 77-77.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 58 βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 24 φορές στα δυτικά προάστια, με τους Περιστεριιώτες να έχουν τέσσερις νίκες και τους «πράσινους» 14. Επίσης, έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 34-16 υπέρ του «τριφυλλιού».

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 39 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 51 βαθμούς. Στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ τα γκολ είναι 6-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 37 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με 23 βαθμούς. Στα 23 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, οι «κίτρινοι» έχουν 14 νίκες, ενώ οι Γιαννιώτες έχουν δυο. Επίσης, επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ τα γκολ είναι 37-15 υπέρ του Άρη.

Στη Νεάπολη, ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση με 15 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 25 βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί μια φορά κατά το παρελθόν στη Νίκαια και είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 1-1.

Στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 26 βαθμούς. Στα 14 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Βοιωτοί έχουν οκτώ νίκες και οι Κρητικοί τρεις. Επίσης, τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 18-15 υπέρ του Λεβαδειακού.

Τέλος, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 16 βαθμούς. Στα επτά προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι δυο ομάδες έχουν από δυο νίκες, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 8-6 υπέρ της Λαμίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Κυριακή 12/3

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:00)
Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00 Novasports2HD)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19:00 Novasports Prime)
Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ (19:00)
Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης (19:00)
Λεβαδειακός-ΟΦΗ (19:00 Novasports4HD)
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Λαμία (19:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Stoiximan Super League, Πέφτει,Stoiximan Super League, peftei