Super League 1: Όλα τα βλέμματα στο «Κλ. Βικελίδης»

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:00, με την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με τρεις βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες έντεκα φορές στη Λιβαδειά, με τους γηπεδούχους να έχουν έξι νίκες και τους φιλοξενούμενους δυο. Επίσης, τρία ματς έληξαν ισόπαλα, με τα γκολ να είναι 12-7 υπέρ των Βοιωτών.

Στις

19:00, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι Κρητικοί βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς. Οι δυο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί στην Κρήτη άλλες 45 φορές κατά το παρελθόν, με τον ΟΦΗ να μετράει 22 νίκες και τον ΠΑΟΚ έντεκα. Επίσης, 13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, με τα γκολ να είναι 72-53 υπέρ των Κρητικών.

Στις 20:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στην πέμπτη θέση με οκτώ βαθμούς. Σε 62 αναμετρήσεις των δυο ομάδων με τον Άρη γηπεδούχο, ο Ολυμπιακός μετράει 22 νίκες και οι «κίτρινοι» 17. Επίσης, 22 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, με τα γκολ να είναι 73-60 υπέρ των Πειραιωτών.

Τέλος, στις 21:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας του Βόλου ΝΠΣ με τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση με ένα βαθμό. Κατά το παρελθόν, οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί μια φορά στον Βόλο, την περσινή, όταν το ματς έληξε ισόπαλο (1-1).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Ατρόμητος-ΠΑΣ Λαμία 0-0
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2
Παναθηναϊκος-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (18:00 Novasports2HD)
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (19:00)
Άρης-Ολυμπιακός (20:00 Novasports Prime)
Βόλος ΝΠΣ-Ιωνικός (21:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League 1, Όλα, Βικελίδης,Super League 1, ola, vikelidis