Super League 1: Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Φάληρο

Στις 18:30, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 60 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 53 βαθμούς. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά μετράει 47 νίκες, στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Ο Άρης έχει 32 νίκες, ενώ 43 ματς των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ μετράει 32 νίκες, ο Άρης

δέκα και 18 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις 19:30, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 53 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενους βρίσκονται στην έκτη θέση με 46 βαθμούς. Η Ένωση μετράει 27 νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα εννέα. Επίσης, 13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχους τους “κιτρινόμαυρους”, η ΑΕΚ έχει 19 νίκες, ο ΠΑΣ Γιάννινα δυο και τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, στις 21:00, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 79 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 55 βαθμούς. Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν 50 νίκες, στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ενώ οι “πράσινοι” μετρούν 32 νίκες. Επίσης, 50 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχους τους Πειραιώτες, οι νίκες είναι 30 υπέρ τους, δώδεκα υπέρ του Παναθηναϊκού και 23 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ-Άρης (18:30 Novasports Prime)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα