Volleyleague: Ντέρμπι "αιωνίων" στο Ρέντη

Volleyleague: Ντέρμπι "αιωνίων" στο ΡέντηntzouaniΠέμ, 02/04/2021 - 09:52

 

Με το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" θα ολοκληρωθεί τυπικά ο Α΄γύρος του πρωταθλήματος της Volley League. (7η

αγωνιστική, 4/2, 20:00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας).
 

Το κοινό των δύο ομάδων είναι πως έχουν από μία ήττα στο πρωτάθλημα όμως ο Ολυμπιακός έχει λιγότερες βαθμολογικές απώλειες και ισοβαθμεί με τον Φοίνικα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 16 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 14 και με δεδομένο πως δεν υπάρχουν πλέι οφ, το αποτέλεσμα θα παίξει σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ενισχυσμένος με τον Δημήτρη Νικολάκη και τον Ανδρέα Ανδρεάδη και δείχνει σε άριστη κατάσταση και αυτό επιβεβαιώθηκε από την εμφάνιση του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την επικράτηση του με 3-0 σετ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην Ερμούπολη από το Φοίνικα με 3-0 σετ και είναι αποφασισμένος να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Ολυμπιακό με τον οποίο μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

ΕΛΛΑΔΑ - Volleyleague - ΒΟΛΕΙ Ολυμπιακός - Βόλεϊ Παναθηναϊκός - Βόλεϊ Off Off Off Off ΒΟΛΕΙ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Με το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη θα ολοκληρωθεί τυπικά ο Α΄γύρος του πρωταθλήματος της Volley League. Article publish on Πέμ, 02/04/2021 - 09:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα