ΑΕΚ: Κουβέντα για ενίσχυση

ΑΕΚ: Κουβέντα για ενίσχυσηgvasilioΔευ, 01/04/2021 - 21:01

H εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και οι αδυναμίες που εμφάνισε για ακόμα μία φορά άνοιξαν ξανά την κουβέντα για τη μεταγραφική ενίσχυση. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε όμως φάνηκε

πως η δική του επιστροφή δεν αρκεί για να επιστρέψει η ΑΕΚ στο δρόμο των επιτυχιών και να παραμείνει ανταγωνιστική μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 

Όλα τα προηγούμενα χρόνια γινόταν κουβέντα για τα εξτρέμ και τον χαφ που έλειπαν από το ρόστερ της ΑΕΚ, όμως πλέον η Ένωση είναι πλήρης στις συγκεκριμένες θέσεις, με πέντε παίκτες στη κάθε θέση να υπάρχουν ως επιλογές. 

Πλέον, οι άνθρωποι της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση δεξιού μπακ, καθώς πλέον μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, καθώς ο Παουλίνιο έλαβε εντολή να βρει ομάδα, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος φάνηκε από το... καλημέρα του Χιμένεθ πως δεν υπολογίζεται. Συνεπώς, είναι ειλημμένη απόφαση από τον σύλλογο για την απόκτηση ενός παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση που θα προσφέρει ποιότητα στην άμυνα της ΑΕΚ
 

Από εκεί και έπειτα θα εξαρτηθεί τι θα γίνει με τον Νασίμ Χνιντ, ο οποίος δείχνει να αποτελεί ξένο σώμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Αν ο Τυνήσιος στόπερ παραχωρηθεί δανεικός τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ενώ η εμφάνιση του Παναγιώτη Τσιντώτα στο ντέρμπι έφερε στο προσκήνιο ξανά το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα από την Ένωση.

Ακόμα είναι άγνωστο ποιες είναι οι προθέσεις της διοίκησης των “κιτρινόμαυρων” και το αν θα κινηθούν όντως για ενίσχυση στο Νο 1 ή αν θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν τον Τσιντώτα ή θα ενεργοποιήσουν τον Αθανασιάδη. Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν από τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ, τις εμφανίσεις της και εννοείται τα αποτελέσματα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ H εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και οι αδυναμίες που εμφάνισε για ακόμα μία φορά άνοιξαν ξανά την κουβέντα για τη μεταγραφική ενίσχυση.  Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 21:01 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα