ΑΕΚ: Νίκη για να μη χάσει και το τρένο της Ευρώπης

Τα ψέματα τελείωσαν για την ΑΕΚ και τον Αργύρη Γιαννίκη που κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αναζητούν νίκη που για πολλούς, αν όχι για όλους, θα αποτελέσει σανίδα σωτηρίας.

Με τον κόσμο να επιστρέφει στο γήπεδο με την πληρότητα στο 50%, κάτι που σημαίνει πως όλα τα διαρκείας θα μπορούν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, η Ένωση θέλει να κάνει μια νέα

αρχή.

Μια νεα αρχή σε μια χρονιά που έμεινε εκτός βασικών στόχων, με το μόνο που απομένει να είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Στα ματς με ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, αλλά και το τελευταίο με τον Ολυμπιακό οι λεπτομέρειες ήταν εναντίον της Ένωσης και η ιστορία θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να είναι τελείως διαφορετική. Αλλά με τα αν δεν προχωράς μπροστά, αντίθετα μένεις πίσω.

Οι τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς αποδεικνύουν την οριακή κατάσταση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ με τους παίκτες της να αντιλαμβάνονται πλήρως το κλίμα και γι’ αυτό συζήτησαν και οι ίδιοι μεταξύ τους για να βρουν τρόπο αντίδρασης.

Για το ματς με τον ΠΑΣ ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει τους τραυματίες Στάνκοβιτς και Αραούχο, αλλά και τον τιμωρημένο Σιμόες, τη θέση του οποίου θα πάρει πιθανότατα ο Σάκχοφ με τους υπόλοιπους δέκα να είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν με τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα