ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να είναι δίκαιος

ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να είναι δίκαιοςtnalΠαρ, 01/29/2021 - 10:08

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες της ΑΕΚ πως θέλει να είναι δίκαιος μαζί τους, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Εμάνουελ Ινσούα. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, μετά την εντός έδρας ήττα 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Αρχικά, ο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες του: “Θέλω

να ξέρετε πως όλοι μας κάνουμε λάθη. Και εγώ είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη και πολλές φορές λειτουργώ με φόρτιση και εν θερμώ. Να ξέρετε πως δεν έχω κάτι με κανέναν. Θέλω να είμαι πάντα δίκαιος και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Σας υπολογίζω όλους το ίδιο, σας βλέπω όλους το ίδιο και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός είπε στον Ινσούσα: “Δεν έγινες αλλαγή για το πέναλτι το οποίο έκανες. Όλοι κάνουν λάθη. Έγινες αλλαγή για λόγους τακτικής. Δεν ήσουν καλός, όπως και πολλοί δεν ήταν καλοί σε αυτό το ματς. Όλοι κάναμε λάθη. Πρέπει να τα βλέπουμε και να διορθώνουμε”.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες της ΑΕΚ πως θέλει να είναι δίκαιος μαζί τους, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Εμάνουελ Ινσούα. Article publish on Παρ, 01/29/2021 - 10:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα