ΑΕΚ: Οι απώλειες μακριά από το σπίτι της την πληγώνουν! (vids)

Η δύναμη του κόσμου της ΑΕΚ δεν αμφισβητείται, όπως δεν γίνεται να αμφισβητηθεί και η δύναμη που έχει αποκτήσει η Ένωση με την επιστροφή της στο σπίτι της, στην ιστορική της έδρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μια έδρα που έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, για να μην πούμε πως και αυτή την έχει ανεβάσει επίπεδο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η ΑΕΚ στο γήπεδό

της είναι ανίκητη, οι αντίπαλοι που έχουν επισκεφθεί την “Αγιά Σοφιά” χάνουν από το ημίχρονο (πλην Ατρόμητου, Λαμίας και Παναθηναϊκού). Και αυτό είναι κάτι που έχει επιδράσει πολύ θετικά στον οργανισμό ΑΕΚ και φυσικά στον κόσμο της που απολαμβάνει και πάλι ποδόσφαιρο από την αγαπημένη του ομάδα.

Τα άλυτα προβλήματα για την ΑΕΚ έρχονται όταν παίζει μακριά από την έδρα της, καθώς όλες οι βαθμολογικές απώλειες έχουν έρθει μακριά από το γήπεδό της. Πολλοί θα ισχυριστούν πως η ήττα από τον Βόλο ήταν με την ΑΕΚ θεωρητικά γηπεδούχο. Ένα ματς που έγινε μεν στη γειτονιά της, την Ριζούπολη, με χιλιάδες ΑΕΚτζήδες στις εξέδρες αλλά και πάλι… Σαν να έπαιζε εκτός έδρας ήταν η Ένωση. Και αυτή φιλοξενούμενη ήταν, όπως και ο Βόλος. Συνεπώς, στα δικά μου μάτια και αυτή η απώλεια εκτός έδρας ήταν.

Η ΑΕΚ μακριά από το γήπεδό της κέδισε τη Λαμία, τον Λεβαδειακό, τον Βόλο, τον Ιωνικό, τον Παναιτωλικό και τον Άρη, με τον κόσμο της Ένωσης στα πρώτα τρία ματς να δίνει βροντερό παρών. Έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ηττήθηκε από Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, ενώ εκκρεμεί το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μέχρι τώρα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα διεκδίκησε εκτός έδρας 33 βαθμούς και απ’ αυτούς κατάφερε να μαζέψει 20, ενώ αν προσθέσουμε και τους τρεις χαμένους με Βόλο στη Ριζούπολη οι απώλειες φτάνουν τους 16 βαθμούς μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εξυπακούεται πως από εδώ και στο εξής, με το πρωτάθλημα να έχει φτάσει στην κόψη του ξυραφιού και κάθε ματς να είναι κομβικό, η ΑΕΚ θα πρέπει να παίρνει πιο εύκολα βαθμούς στα εκτός έδρας ματς, να ψάξει να βρει νίκες και σε μεγάλα ματς, διότι στα πλέι οφ μόνο τέτοια θα έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ,aek