ΑΕΚ: Ώρα να κερδίσει και στο "σπίτι" της (pics, vids)

ΑΕΚ: Ώρα να κερδίσει και στο "σπίτι" της (pics, vids)gvasilioΣάβ, 02/20/2021 - 13:11

Με τα προβλήματα αντί να μειώνονται να αυξάνονται η ΑΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και θέλει νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες. 

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ και την ΑΕΚ,

καθώς μετά τους Σιμόες και Μπακάκη, εκτός «μάχης» τέθηκε και ο Τσιγκρίνσκι. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε να έχει όλα τα κομμάτια διαθέσιμα για να συνθέσει το καλύτερο δυνατό κιτρινόμαυρο παζλ, όμως τελευταία είναι υποχρεωμένος να διαφοροποιεί τα πλάνα του παιχνίδι με παιχνίδι. Η ΑΕΚ αφού έμεινε ζωντανή στη Λάρισα, γλιτώνοντας το… έμφραγμα με την απόκρουση πέναλτι του Αθανασιάδη, ψάχνει μετά από δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες «τρίποντο» που θα την κρατήσει στην δεύτερη θέση. 

Διαβάστε επίσης: Μάρκο Λιβάια: Πρωταθλητής και σκόρερ (infographic)
 



Δείτε όσα δήλωσε στο Novasports ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σύμμαχος η παράδοση

Η ΑΕΚ έχει προβλήματα, είναι δεδομένο αυτό, όμως στο πλευρό της έχει την παράδοση, καθώς στα τελευταία οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ανεξαρτήτου έδρας μετράει επτά νίκες και μία ισοπαλία. Τελευταία φορά που ηττήθηκε η Ένωση από τον Αστέρα ήταν την 1η Οκτωβρίου του 2017 με σκορ 2-0 και γκολ των Μουνάφο, Μανιά και προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ. Όσο για την τελευταία εντός έδρας ήττα της από την Αρκαδική ομάδα αυτή σημειώθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 2015 με 1-0 και γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Από εκείνη την ενδεκάδα της ΑΕΚ βέβαια, στον αγώνα του Σαββάτου μόνο ο Πέτρος Μάνταλος θα βρίσκεται ξανά στο βασικό σχήμα.

Δείτε όσα είπε στο Novasports ο Χρήστος Αλμπάνης.

 

 

Με αλλαγές ξανά η ενδεκάδα

Τα πολλά προβλήματα για τον Χιμένεθ τον υποχρεώνουν σε ακόμα ένα παιχνίδι να προχωρήσει σε αλλαγές. Ο Αθανασιάδης θα βρεθεί κάτω από την εστία, δεξιά ο Νταντσένκο αν και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να επιλέξει τον Σβάρνα ως δεξιό μπακ, Λάτσι και Νεντελτσιάρου παραμένουν τα στόπερ, ενώ αριστερά θα προτιμηθεί ο Λόπες. Τα δύο χαφ είναι και τα μόνα διαθέσιμα, Κρστιτσιτς-Σιμανσκι και μπροστά τους ο Μάνταλος. Δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τάνκοβιτς και κορυφή ο Ολιβέιρα. 

Εκτός των τριών πρόσφατων τραυματιών για την ΑΕΚ, εκτός παραμένουν οι Μαχαίρας, Σάκχοφ και Γαλανόπουλος.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Με τα προβλήματα αντί να μειώνονται να αυξάνονται η ΑΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και θέλει νίκη κόντρα στον Αστέρα μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες.  Article publish on Σάβ, 02/20/2021 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα