ΑΕΚ: Ψάχνει εναγωνίως επανεκκίνηση

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραδέχθηκε ενώπιον των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ πως στη φετινή σεζόν, σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα τουλάχιστον, απέτυχαν άπαντες. Με πρώτο τον ίδιο τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης.

Για να μην οδηγηθεί ολοκληρωτικά στα βράχια η φετινή χρονιά έχει ακόμα “ζωντανό” το Κύπελλο Ελλάδας που θα μπορούσε να προσφέρει χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό στο δρόμο της Ένωσης υπάρχουν πολλά και σημαντικά εμπόδια, με το πρώτο να είναι ο Απόλλων τον οποίο φιλοξενεί στο άδειο ΟΑΚΑ.

Για την ΑΕΚ στην κατάσταση που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει εύκολο ματς. Η ψυχολογία είναι στα πατώματα, η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Γιαννίκη, αλλά και πολλών παικτών είναι έντονη και αυτό μόνο εύκολο δεν κάνει το έργο των “κιτρινόμαυρων“. Ακόμα και αν αναφερόμαστε σε ματς με τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.

Οι τρεις διαδοχικές ήττες της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην ομάδα του Γιαννίκη, όχι τόσο στη δική της ψυχολογία, αλλά στο ότι έχουν δώσει το δικαίωμα στους αντιπάλους να ελπίζουν πως μπορούν να φύγουν με αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ ψάχνει εναγωνίως ένα restart στο ματς με τον Απόλλωνα σε μια εβδομάδα ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον πολλών ανθρώπων στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο. Είτε έχει να κάνει με τον Γιαννίκη, είτε με τους Κονέ–Παπαδημητρίου, είτε με οποιονδήποτε άλλον που δεν… τραβάει.

Και μέσα σε όλα αυτά, ο Γιαννίκης έχει περιορισμένες λύσεις στα χέρια του λόγω τραυματισμών ή τιμωριών. Στάνκοβιτς, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Σιμόες και εσχάτως Βράνιες τέθηκαν νοκ-άουτ για το ματς με τον Απόλλωνα.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι ο Τσιντώτας στο τέρμα, δεξιά ο Μισελέν, αριστερά ο Μοχαμαντί και ο Σβάρνας με τον Μήτογλου στόπερ, αμυντικά χαφ οι Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τσούμπερ, στον άξονα ο Γέβτιτς και στην κορυφή ο Αραούχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα