Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β’ 2-1: Ανατροπή μέσα σε επτά λεπτά! (vids)

Το Αιγάλεω φιλοξένησε στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” τον Παναθηναϊκό Β’ για την 30η αγωνιστική της Super League 2. Την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση δημιούργησε ο Μπαρμπαρούσης για τους γηπεδούχους, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ ήταν ανώτερη φτάνοντας στο γκολ. Ο Σιδεράς στο 23′ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον Τσιριγώτη, ο οποίος επηρέαζε τη

φάση.

Ο Παναθηναϊκός Β’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ επτά λεπτά αργότερα με τον Ηλιάδη, από την “άσπρη βούλα”. Στην προσπάθεια του ο γκολκίπερ των γηπεδούχων να απομακρύνει τη μπάλα ανατρέπει τον Σαρδέλη και ο διαιτητής δίνει το πέναλτι. Ο 21χρονος ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Αιγάλεω έβγαλε αντίδραση και επτά λεπτά ήταν αρκετά για να γυρίσει “τούμπα” το παιχνίδι. Αρχικά ο Παπανικόλας ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το κεφάλι στο 75′. Το τελικό 2-1 για το Σίτι διαμόρφωσε ο Δημητριάδης με πέναλτι στο 82ο λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Χοτζάλλι. Οι οικοδεσπότες έμειναν με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις του αγώνα, καθώς ο Χοτζάλλι κουτούλησε εκτός φάσης τον Σαρδέλη και αποβλήθηκε με κόκκικη κάρτα.

Το Αιγάλεω ανέβηκε στην 6η θέση του Νοτίο Ομίλου με 43 βαθμούς σε 27 αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός Β’ είναι 11ος με 31 και έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από το Αιγάλεω.

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Φυλακτός, Παπανικόλας, Παναγιώτου, Βλάχος, Αναστασίου, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης (46′ Τριμμάτης), Σταματάκης (46′ Δημητριάδης), Αρναρέλλης (46′ Χοτζάλλι), Μπαρμπαρούσης (87′ Καλύβας).

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ):Ξενόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης (87′ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (87′ Καρβούνης), Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης (73′ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα