Άλμπα - Βαλένθια 86-90: Έμεινε ζωντανή

Άλμπα - Βαλένθια 86-90: Έμεινε ζωντανήcsaranΠαρ, 04/02/2021 - 22:19

H Άλμπα υποδέχτηκε στο Βερολίνο την Βαλένθια στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια δύσκολη νίκη με 90-86 και να μένουν ζωντανοί ώστε να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για να προλάβουν την οκτάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έχτισαν πολύ γρήγορα διαφορά η οποία έφτασε και στους 17 πόντους στα μέσα της 2ης περιόδου, η Βαλένθια ήταν φανερά

αγχωμένη και επηρεασμένη με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αισθητά να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο στηριζόμενη στην άμυνα της η ομάδα του Πονζαρνάου κατάφερε να επιστρέψει να μειώσει την διαφορά και τελικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα να φτάσει σε μια δύσκολη νίκη.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Πρέπελιτς με 24 πόντους, ο Κάλινιτς με 17 και ο Ουίλιαμς με 15 και μάλιστα ο Αμερικανός σημείωσε κάποια πολύ κρίσιμα καλάθια.

Το ρεκόρ της Βαλένθια στο 18-15 πλεόν με την τελευταία υποχρέωση της να είναι απέναντι στην Μπασκόνια.

Για την Άλμπα 17 πόντους είχε ο Έρικσον και 16 ο Φοντέκιο με το ρεκόρ των Γερμανών στο 11-22.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Alba Berlin - Μπάσκετ Valencia - Μπάσκετ Off Off csaran Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Alba Berlin ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η ομάδα του Πονζαρνάου πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη και περιμένει από τα αποτελέσματα των αντιπάλων της να δει τι πιθανότητες έχει για να συνεχίσει στην διοργάνωση. Article publish on Παρ, 04/02/2021 - 22:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα