Άλβαρες: «Δυνατά» για την απόκτησή του η Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε… σίριαλ του καλοκαιριού εξελίσσεται το μέλλον του του Χούλιαν Άλβαρες στη Μάντσεστερ Σίτι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να μπαίνει ξανά δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Αργεντινού στράικερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ισπανική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο, αν και τον τελευταίο καιρό η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει ένα αστρονομικό συμβόλαιο

για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει:  «Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για μια πιθανή συμφωνία για τον Χούλιαν Άλβαρες παρόλο που η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται επίσης για τον επιθετικό.

Η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε προσπάθησε να αποκτήσει τον Άλβαρες νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια συμφωνία. Αναμένεται ότι ο Αργεντινός διεθνής μπορεί να κοστίσει πάνω από 70 εκατομμύρια λίρες.

Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον του Άλβαρες στη Σίτι, με τον 24χρονο παίκτη να θέλει να παίξει πιο σημαντικό ρόλο».

Atletico Madrid open talks with Man City over potential £70m deal to sign Julian Alvarez – with PSG also interested in signing Argentina striker https://t.co/L1NdGUk3Bd

Mail Sport (@MailSport) August 3, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα