Ανακοίνωση παραμονής Κιέζα από Φιορεντίνα

Επίσημη θέση για τα όσα αφορούν τον Φεντερίκο Κιέζα πήρε η Φιορεντίνα, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως ο στράικερ του συλλόγου, θα παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Φυσικά, η ομάδα της Φλωρεντίας βρίσκεται εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, καθώς δεν θεωρείται δεδομένο πως τα αδέρφια Ντέλα Βάλε θα συνεχίσουν στην ιδιοκτησία της.

Οι ίδιοι θέλουν να κάνουν... σημαία της επόμενης ημέρας τον Κιέζα, κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο πως θα συμβεί για πολλούς λόγους, παρά την αισιοδοξία των ισχυρών αντρών
της Φιορεντίνας.

Έτσι, το μέλλον του Κιέζα συνδέεται άρρηκτα με τα αδέρφια Ντέλα Βάλε, με τον Ρόκο Κομίσο πάντως να έχει ταξιδέψει στην Ιταλία για να πάρει την ομάδα στα χέρια του, έναντι 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

«Διαβάζουμε συνεχείς ειδήσεις που διαδίδονται από άλλους για το μέλλον τoυ Κιέζα και που θα παίξει το επόμενο πρωτάθλημα.

Η τωρινή διοίκηση τονίζει πως ο Φεντερίκο είναι παίκτης της Φιορεντίνα, έχοντας μακροχόνιο συμβόλαιο μαζί μας και ως εκ τούτου, από την πλευρά μας, ο Κιέζα θα παίξει στη Φλωρεντία και το επόμενο έτος.
O Kιέζα θα πρέπει να είναι ο παίκτης-σύμβολο της ομάδας που θα κατασκευαστεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα