Αναντολού Εφές: Ο Αταμάν ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του

Ο Τούρκος κόουτς εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε και δήλωσε πως οι παίκτες του πήραν λάθος αποφάσεις στα τελευταία λεπτά, που λίγο έλειψε να τους στοιχίσουν.

Αρχικά, ο Αταμάν δήλωσε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ένα ντέρμπι με τεράστια σημασία για τη βαθμολογική κατάταξη και την πορεία μας προς το Final Four. Για 32′ ήμασταν εξαιρετικοί, είχαμε τον έλεγχο και παίρναμε σωστές αποφάσεις. Παίξαμε τρομερή άμυνα, ειδικά στο πρώτο

ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά και την τελευταία περίοδο, προηγηθήκαμε με +16 και 8′ να μένουν και τότε σταματήσαμε να παίζουμε”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Πήραμε λανθασμένες αποφάσεις, δεν είχαμε πειθαρχία, σουτάραμε airballs από τα 8μ. και δεν παίζαμε άμυνα. Τους δφώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν και δεχτήκαμε 31 πόντους σε μία περίοδο. Στην μέρα που παίξαμε φανταστική άμυνα σημείωσαν 31π. στο 4ο δεκάλεπτο και επέστρεψαν στον αγώνα. Τα τελευταία 8′ ήταν απαράδεκτα. Στον δρόμο για τον τίτλο συμβουλεύω την ομάδα μου να είναι πιο προσεκτική στα επόμενα παιχνίδια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα